Vizelet a kölnikben

 2010.01.28. 22:15
 

fake perfumeA Harper's Bazaar szerint a hamis kölnik nemcsak büdösek, sokkal illékonyabbak, mint az eredetiek, de veszélyes, sőt undorító anyagokat is tartalmazhatnak. Nemcsak a pesti aluljárókban, de keleti bazárokban és az interneten is árulnak fillérekért valódinak látszó üvegeket nagy márkák illatainak hamisítványával. Használatuk egyrészt nem kielégítő, másrészt gyulladást, fertőzést, gombásodást okozhat. A hamis kölnik fagyállót, sőt még vizeletet is tartalmaznak időnként, állípították meg a különböző minőségellenőrök, akiket a nagy márkák forgalmazói vagy a fogyasztóvédelmi szervek bíztak meg.

Címkék: kölni

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr431711208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.29. 15:18:57

Erről a Harcosok klubja ugrott be. :-)

cicómicó 2010.09.09. 12:36:40

Én kínaitól veszem az eredeti parfümöt. Simán lehet vele alkudni, most legutóbb 30%-kot sikerült lealkudni. Mesélte, hogy 10 nőből 7(!) a gagyi utánzatot viszi. Belenéztem az utánzatokkal teli dobozba. Az utánzatok neve nagyon tetszett. A Naomi Campbell parfüm - Noemi Caramell néven fut. (Mondjuk azt minek hamisítani?)
süti beállítások módosítása