http://www.foxnews.com/images/258062/0_66_bertrand_marcheline_012807.jpghttp://www.bestcelebrityblog.com/images/blogs/7-2008/angelina-jolie-names-daughter-after.jpgTegnap tett fel egy kis videót édesanyjáról a Youtube-ra Angelina Jolie és bátyja, James Haven. MarAngelina Jolie pic loading...cheline Bertrand 2007-ben hunyt el, és halálának harmadik évfordulójára, január 27-ére időzítették a kisfilm publikálását. A felvétel egy 1981-es hawaii nyaralás családi pillanatait mutatja a hatéves Angelinával. Semmi különös, bájosak, szeretik egymást ők hárman, de valóban nem a nagyközönségnek készült. Úgy tűnik, Angelina Jolie mindent megtesz, hogy beszéljenek róla az emberek. Arról nem beszél a nyilvánosság előtt, mi a helyzet Brad Pittel, de egy szentimentális videót azért a sajtó elé dobott. Egykor ugyanez volt a célja, amikor saját testvérét csókolta szájon a nyilvánosság előtt.

Címkék: angelina jolie

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr261702962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.27. 11:59:53

Kezdem nem érteni, kivetkőzik a távolságtartó, ultranő szerepéből, és újra a hülye ribanc lesz?
Brad sokat csiszolt a stílusán... úgy tűnik csak ideiglenesen.

Amúgy miért érzi úgy, hogy nem beszélnek róla eleget???
A legkelendőbb celeb páros, nem?

Vagy félti az új filmjeit, (hogy nem nézik meg elegen), és ezért a hírverés?

A csókos dolog az Oscar díj átvételekor esett meg... nem tudtam róla. Tök gáz volt akkor a lookja. a bátyja / vagy öccse amúgy meleg?

Nem értem ezt a nőt, és egyre visszataszítóbb, ha mindez igaz...
Sztem újra együtt lesznek Pittel, rájön, hogy az a tuti.

arisztotela 2010.01.27. 12:21:00

@Scala: Igen, úgy tudom, meleg:)

brokeness 2010.01.27. 21:13:00

Hogy a Silouh mennyire hasonlít a kis Angelinára.Egyébként egyetértek Dubarryval: Angelina a legszebben plasztikázott sztár Hollywoodban.gyönyörű( bár ráférne vagy 8 kiló), és a stylistját is elfogadnám.
süti beállítások módosítása