http://www.nlcafe.hu/data/cikk/7/65313/2.jpgA tegnapi Blikkben még elhidegülésről beszélt Pachmann Péter és Ambrus Marcsi, ám a feleség a facebookon októberben egy komment szerint még imádta férjét. Nyilván villámcsapásként érte a december 27-i elköltözés. Józan ésszel is el lehet képzelni, hogy egy férfi a szétköltözés után pár nap alatt nem talál új barátnőt magának. Hajdú Petra tehát már korábban a barátnője lehetett a híradósnak. Ezt a mai Bors meg is írta.

A Tv2 kommunikációnak a harmadik válással kell megbirkóznia rövid időn belül Claudia elköltözése és Kárász hűtlensége után. Igaz, az ikreit nem nevelő Szellő története sem volt piskóta, de az RTL klub sokkal ügyesebben oldotta meg a dolgot, az összesnél cifrább botrány, miszerint Szellői szakított ikerterhes barátnőjével, nem dagadt hónapokig.  Nagyon egyszerűen oldották meg: egyik fél sem nyilatkozott a sajtónak, ráadásul az RTL kiállt a sztár mellett, így a lapok nem kockáztatták a kapcsolatukat a tévécsatornával egy bulvártörténet miatt. A Tv2 sajtósai nem voltak ilyen ügyesek, és eszükben sincs kiállni sztárjaik baklövései mellett.

Címkék: ambrus pachmann

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr271678594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása