Mariel Hemingway lánya, Dree a V magazinban látható topless üzemmódban. A lány pont olyan szép, mint az anyja volt, és korán öngyilkosságot elkövetett nagynénikéje, Margaux. Dree azt mondja, nem dédapja, hanem Fitzgerald könyveit olvassa mostanság, A nagy Gatsby a kedvence.

 

Margaux és Mariel Hemingway.http://www.bcounts.com/AVM/Margaux%20Hemingway.jpg

http://www.childstarlets.com/lobby/bios/portraits/mariel_hemingway12.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr571679768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.27. 17:20:36

Félelmetesen hasonlít, igen.

Pénzéhes család, már Ernesttől sem estem hanyatt. A leszármazók jól jártak a grafomániájával...

brokeness 2010.01.27. 20:59:09

Én szeretem a novelláit. A politikai háttere az valóban elég zűrös volt. Hogy pénzért tette-e amit tett, vagy meggyőződésből? Jó kérdés.)
De Margoux viszont gyönyörű volt.A Szájrúzsban egy új nőideált villantott. Annyira elütött a korabeli modellektől a jellegzetes szájával és az erős szemöldökével. Szerintem a kisebbik lány,Mariel a poros nyomába sem érhet.Érdekes. hogy a lánya inkább a nagynénjére hasonlít és nem rá. Szerencséjére.
süti beállítások módosítása