http://admin.nagyvarad.ro/upload/www.nagyvarad.ro/pictures/600/54960hajdu_petra.pachman_peter.jpgHajdú Petra, a Tv2 riportere nem lehet nyugodt, hogy Pachmann Pétert megfogta magának. A híradós kétszer volt már házas, mindkét asszonnyal lakáskölcsönt vett fel, úgyhogy anyagilag sem az a szuperfogás, mint látszik. És aki 38 évesen négy majd hét év után, négy és fél éves gyerekkel nyitott egy új kapcsolatra, az még egy darabig nem fog lenyugodni. Ambrus Marcsi fotós, Pachmann felesége nincs megrendülve, hogy Péter elköltözött december 27-én úgy véli, mindkettejüknek jobb lesz így. 

Címkék: petra hajdú

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr651677009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emő1 2010.01.17. 10:34:01

Mi történik? Divat lett a családos férfiakat elcsábítani?Ráadásul a szerető sokszor sokkal rusnyább, minta a feleség.Ezt a fenti példa is erősíti.Hajdu Petra sem tartozik az esztétikus nő kategóriába, még azzal az igen vastag sminkkel sem amit felken. Nem igazán értem ezeknek a nőknek a gondolkodását.Talán azt hiszik,hogy őket nem fogja lecserélni a kiválasztott, mert ők különlegesek?Szeretném felvilágosítani őket, hogy csak újdonságok,ami hamar lecseng.

gmami 2010.01.17. 14:46:52

Pachmannt komolyabbnak gondoltam, 2 szép nőt hagyott el, gondoljátok ezt a rondaságot sokáig tűri maga mellett? Úgy kell nekik! Clau is megszívta, megérdemli!!!!!!!!!!!!!

gmami 2010.01.17. 14:47:52

Pachmannt komolyabbnak gondoltam, 2 szép nőt hagyott el, gondoljátok ezt a rondaságot sokáig tűri maga mellett? Úgy kell nekik! Clau is megszívta, megérdemli!!!!!!!!!!!!!

Scala 2010.01.17. 15:25:01

@Emő1: @gmami: Van akinek a ronda nő kell, amellett marad meg. Nem kínozza így annyira a kisebbségi/egyéb komplexusa. A szorngóknak a ronda nő kell. nem egy esetet láttam magam körül.

Ehhez itt csak annyit: fogalmam sincs kik ezek, nincs tvénk három éve.

arisztotela 2010.01.17. 15:41:20

@Scala: Hajdú Petra nem csúnya, viszont 34 éves, nyilván gyereket szeretne, nem egy életbiztosítás egy olyan pasi, aki könnyen elválik.

Scala 2010.01.17. 16:04:04

@DuBarry: de legalább lesz gyereke...
Az a nő, aki a képen van?
Fenntartom az előző kommentem...

Mondjuk másik postban meg ott a feleség... Öööö. Lehet rossz a kép... de azért...

Hagyjuk, a pasi nekem az a napközisen jóltáplált link alak. Ha valakinek ez tetszik, hajrá. Csak akkor nem sabad meglepődni, az tény.

darlingos 2010.01.26. 13:52:14

Nem tudom az okokat, de szerint Pachmann rettenetesen néz ki az utóbbi években ... ki engedi képernyőre ilyen búrával? Nem keres eleget egy jó fitness guru megfizetéséhez? Kritikán aluli, tőlünk nyugatabbra a szerződésébe beírták volna, hogy tilos híznia. Szerintem csak nyertek a nők, akiket elhagyott, aki menni akar, hagyni kell!

leving · http://www.budaiotthon.eoldal.hu 2010.02.27. 15:11:02

Pachman és Pechman. Egyetértek darlingossal.
Mellesleg szerintetek miért van az, hogy egyedülálló nők sportot űznek abból, hogy lecsapjanak nős psikra. Trófea kell nekik, holott nős embert elcsábítani tönn, mint könnyű! Mindig lehet/van otthon valami olyan gond, amit ki lehet sírni a friss, illatos vállakon.
Ezek a vállak csak új-vállak, ezek is lesznek régiek. Hát a pasik tök hülyék? Nemcsak magukat teszik tönkre, de hullák hevernek az út mellett( elhagyott feleség, gyermek(ek).
Szörnyű buták! Ők csak eszközök a női hódítás szerszámkészletében.
süti beállítások módosítása