Hogy fogy Hollywood?

 2010.01.04. 16:41

TYRA BANKS  photo | Tyra BanksHEIDI KLUM  photo | Heidi KlumELLEN POMPEO  photo | Ellen PompeoELVIS COSTELLO photo | Elvis Costello

 

 

 

 

 

Fogynak ezerrel a sztárok is, mindegyik más módszert használ.

1. Tyra Banks tizenkét kilótól szabadult meg azóta, hogy tavaly nagy combjai körbejárták a celebmagazinokat. Banks, akinek rossz a gyomra is, felbérelt egy táplákozási szakembert, hogy állítson össze neki egészséges étrendet. Hónapok óta naplót vezet, hogy a rejtett kalóriákat kiszűrje: nem tesz sült szalonnát a salátájára például.

2. Heidi Klum negyedik gyermeke, Lou Suola születése után dobott le egy tízest, még öt kilót fogyni akar, de ez sem volt kis teljesítmény, hogy két hónap alatt egész csinosan jelent meg a Victoria's Secret bemutatón, ha nem is bikiniben. Ő nem eszik szénhidrátot, és könnyű medicinlabdás edzéseket tart.

3. Ellen Pompeo, a Grace Kilinikából nem fogyókúrázott szülés után, hanem a terhessége alatt edzett keményen személyi trénerrel, így maguktól olvadtak le róla a kilók, miután jött a baba.

4. Az ötvenöt éves énekes, Elvis Costello abba fogyott bele, hogy ikergyermekei után szaladgált, akiket Diana Krall szült neki öregségére.

5. A Bazi nagy görög lagzi negyvenhét éves sztárja, Nia Vardalos zellert és répát rágcsál egész nap, hogy megtelítse gyomrát, így tudja tartani tizenöt kilós fogyásának eredményét.

NIA VARDALOS  photo | Nia Vardalos

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr541645562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása