A Daily Mail adta hírül, hogy a King's College 1800 nőn végzett brit kutatása eredményeként a tudósok úgy vélik, a G-pont csak egy legenda.

Mondhatnánk, hogy a kutatások mit sem érnek, ha a titokzatos G-pont nem éppen egy kutatás után kezdte volna el fergeteges karrierjét. A rejtélyes dolog egy német nőgyógyászról, Ernst Grafenbergről kapta a nevét, aki 1950-ben kijelentette, hogy van egy idegvégződésekkel teli rész a nőkben valahol bent, amelynek izgatásával kifejezetten nagy orgazmust lehet előidézni náluk.

Ezt az alapötletet 1981-ben Beverly Whipple, az amerikai Rutgers Egyetem szexológusa kapta föl, és 400 fős kutatással igazolta létét. A professzor asszony most azt mondja, a britek nagyobb számú csoporttal végzett kutatása nem érvényes, mivel leszbikusokat, biszexuálisokat nem vettek be a kutatásba.

Valóban, a britek 23-83 éves ikrekkel töltettek ki kérdőíveket, azt figyelvén, hogy az egypetéjű vagy kétpetéjű testvérpárok között milyen egyezések és különbségek vannak G-pont ügyben. Összesen 53-man írták, hogy nekik van, és a genetikai egyezés nem volt ezzel összhangban. A kutatás célja az volt, hogy kiderítsék, van-e annak valami alapja, hogy nők és férfiak milliói érzik magukat ügyetlennek és szerencsétlennek saját szexuális életükben, amiért még nem sikerült megtalálniuk a legendás idegvégződés gyűjteményt, ami valószínűleg nincs is. Couple in bed

Címkék: g pont

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr91643814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimpinella 2010.01.05. 13:34:18

Hmm, brit tudósok. :) Ezek már csak olyanok, hogy úgy akarnak vizsgálni egy izgalmi állapottól és főleg erotikus érzelmektől függő nemi reakciót, mint a G-pont, hogy laboratóriumi körülmények közt vizsgálódnak, pedig megnézném azt, hogy szegény nők mennyire tudnak felizgulni tikkre mindenféle kábel közt...valszeg semennyire, így kb ennyit ér a híres "majd ők megcáfolják azt, hogy a nők képesek élvezni a puncijukat" hímsovi tétel. Induljunk már ki abból, hogy a tudomány világa meglehetősen férfiközpontú, tehát olyasmit hoz ki a kutatásokból, ami fenntartja ezt. Akkor meg főleg kapóra jön, ha azt lehet kihozni egy kutatásból, hogy légy csak tudatlan a saját testeddel kapcsolatban, a pasiknak meg azt, hogy nem kell durálniuk magukat a nő élvezetéért, csak gerincre béjbiii. :D Azért én péládul kíváncsi lennék, hogy a tudósok azt mivel magyarázzák, hogy én rendszeresen ájulásközeli orgazmusállapotba kerülök a G-pontomtól, ami ugyebár mindenképp van, hisz a férfi prosztata női megfelelője (úgy, mint ahogy a csikló a péniszé-biosz). Persze nem varázsütésre van meg, jó, ha az ember ismeri hozzá a testét és olyan partnert választ, aki előtt teljesen gátlástalan lehet. Ezt meg már nem lehet laboratóriumi körülmények közt generálni, az erősen felizgult állapotot (amiben vizsgálható ez a pont), azt meg még inkább nem. :D
süti beállítások módosítása