A legjobb ötven fölötti nők

 2010.01.02. 12:08

A negyven fölöttieknél még nehéz volt top 5 listát készíteni, de az ötvenes celebek között már sajnos könnyebb eligazodni, mert nem olyan sok valóban jó külsejű akad. Nem rossz csaj mondjuk Sharon Stone, de sokszor idétlenül öltözik, nem találja a stílusát, Michelle Pfeiffer is szép, de túl egyértelmű rajta a sok plasztika, ezért ő sem ideális ötvenes szépség. A listára csak olyanok kerültek, akik erőlködés nélkül, természetesen vonzók.

http://blondebiscuits.files.wordpress.com/2009/02/nigella1.jpg1. Nigella Lawson (50). Az angol celebszakács állandóan jojózik, hol lefogy, hol felszed néhány kilót, és nem egy filigrán típus, jó nagy feneke tud lenni, de annyira szép arca van, hogy megállja a helyét a fiatalokkal való versenyben is, egy leszbikus lap, a DIVA tavaly a világ legkívánatosabb női közé választotta olyan versenyzők mellett, mint Angelina Jolie.

2. Christine Brinkley (56 lesz februárban). Volt miből öregednie a hetvenes évek sztármodelljének, nem véletlenül szerepelt több mint 500 címlapon fénykorában. Remek üzletasszony, 20 évig volt szerződése a Cover Girl-lel, ez is rekordhosszúságúnak számít, azután nagyon jól fektette be pénzét, ingatlanai, cégei vannak. Magánélete egy csőd, négy férje volt, az utolsó, Peter Cook is a múlté, mert megcsalta a bébisziterrel, és ezt a modell azóta sem tudta kiheverni.

http://www.celebrity-pictures.ca/Celebrities/Rene-Russo/Rene-Russo-1230963.jpg

 3. Rene Russo (ő is 56 lesz februárban). Tud rosszul kinézni, de rendesen kisminkelve és felöltöztetve egyszerűáen elképesztő a külseje. Benne is az a jó, hogy nem az a "ahhoz képest, hogy ennyi meg ennyi idős" típus, dögös és kész. 35 évesen kapta az első filmszerepét, vizonylag későn, úgyhogy kénytelen volt konzerválni magát, hogy felszínen maradjon Hollywoodban.

http://www.elsaelsa.com/wp-content/uploads/2009/12/iman_300x400.jpg4. Iman (54 éves). Úgy látszik, az összes nő, aki dögös ötven fölött is, az szupermodellként kezdte, mint Iman, a szomáliai származású arab-fekete szépség. David Bowie felesége egyszerűen kortalan, 38-50-ig akárhány éves lehetne.

5. Kim Catrall (53), Andie MacDowell (51) holtversenyben. A Szex és New York sztárja, Catrall nagyon dögös, és szexis, esetében nincs is az az érzése az embernek, hogy milyen jól tartja magát, mert érdekesebb most mint fiatalkori képein. Néha teljesen szétzuhan, ráncos vénasszony a képeken, de még akkor is van benne valami. 

MacDowell pedig nagyon szép, annak ellenére, hogy ráncos, és ha nem is ötvenesnek látszik, de azért nem tűnik harmincötnek sem. Holott magánélete nem jól alakult, második férjétől is elvált, de ez nem látszik rajta.

Futottak még: Madonna (nem gyönyörű, de sohasem volt az, saját szintjét mindig tartani tudta), Jerry Hall (kicst gáz, ahogy öltözik, de jól meg lehetne csinálni), Ellen Barkin (a legszexisebb csúnya arcú nő a showbizben, és ez ma, 55 évesen éppenúgy igaz rá, mint 25 évesen volt)http://www.topnews.in/files/kim-cattrall-55.jpg http://www.topnews.in/files/images/Andie-MacDowell3_0.jpg

Címkék: szexis ötvenes lawson catrall macdowell

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr531639011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása