Claudia odavan Darócziért?

 2009.12.30. 13:29

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/08/~/media/News/Hirado/Hirek/2009/01/26/07/liptai.jpg.ashxA Kiskegyed úgy véli, nem kamu a szerelem. A hetekben sokan elmerengtek azon, vajon egy sajtókampány része-e Liptay Claudia új kapcsolata, de a lap szerint egy eseményen Liptay beszélt a volt kormányszóvívőről, és arról, mennyire a hatása alatt van. Állítólag egy sálat is kapott tőle.

A dolog gyanúsan kezdődött, egy melegbárban csókolóztak a Velvet szerint, de még nem lehetett tudni, Claudia kivel volt, aztán Liptay személyesen betelefonált a Blikkbe, hogy jár Daróczival. A férfi hallgat máig, de apja a Napi Ásznak állítólag nyilatkozott, és megerősítette a kapcsolatot. A Napi Ász viszont írt már ezt-azt, nem túl megbizható forrás.

Mivel sok műsora lesz Claudiának, Hal a tortán szereplés, Mr. és Mrs. Smith - nem rossz neki, ha beszélnek róla, de ez a párosítás mégsem tűnik összehozottnak. Annyira groteszk ötlet lenne, hogy inkább gondolható, hogy a valóságban is együtt vannak, mintsem hogy egy sajtós ilyet kitaláljon,

Címkék: claudia liptay

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr391632576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása