Kamu-e a Thermage?

 2009.12.18. 21:09

 

Találtam egy gyöngyszemet. A medicalspamd.com azért gyöngyszem, mert nem páciensek vitatkoznak arról, hogy melyik kezelés jött be nekik, hanem amerikai dayspa dokik. Ezek a szakemberek nagyon sok pénzért vesznek meg különböző gépeket, amelyekkel nők fejét lehet részben vagy egészben megnyúzni, és elvitatkoznak azon, hogy melyik technológia átverés, és melyik az, ami tényleg ér is valamit.

Azért tanulságosak a fórumaik, mert konkrétan leírják, mennyire elégedettek a klienseik, és ők milyen változásokat látnak a kezelések után. A Thermage-kezelésről elég lesújtóak a kritikák. Állítják, hogy sok esetben semmilyen változást nem észleltek a kezelt bőrfelületen, és a gyártócég ígéreteivel ellentétben, igenis fáj a kezelés.

A Fraxel lézerről már megoszlanak a vélemények, de a fórumok végigböngészése után állíthatom, hogy a frakcionális Co lézert tartják a szakemberek a legjobbnak.

Érdemes a realself.com-on is elidőzni, ahol azok nyilatkoznak, akik kipróbálták a kezeléseket (thermage, botox, fraxel, etc.), de igazából a magunk szépülését nehezebben tudjuk objektíven kezelni, mint orvosként egy kezelt páciensét. A pozitív ember persze hogy eltűnni látja ráncait, a nyavalygós meg mindenben csalódik.

Még annyit, hogy az egyes kezelésekről a neten található before-after fotók a gépek gyártóinak promoanyagai, úgyhogy ne higgyünk a szemünknek!

Sajnos megint ki fog derülni, hogy a szikével levágott és szemetesbe dobott arcdarabkáknál még nem tudtak jobbat kitalálni.

Címkék: botox lézer co thermage fraxel

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr811607776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása