Ma érkezett emailben a bréking, miszerint Görög Zita haját barnára festette a Schwarzkopf. Zita egy miniidézetben még azt is jelezte a pressrealese-ben, hogy tizennyolc éves kora óta barna. Szóval holnap sanszos címlapsztori lesz, hogy G. Z. barnából barna lett, és ennek hatására megrohanják majd a drogerie marktot mindazon nők, akik barnából barnává akarnak festeni, mert már tudják, hogy a Schwarzkopf nagyon jó. Ugyan arról szó sem esik, miért jobb a Schwarzkopf barna mint mondjuk a Wella, ja bocs, de írták, hogy fényes, mintha a többi festék mattot hirdetne.

Az a szomorú, hogy emberek milliós fizetést kapnak az ilyen kreativ kampányokért (nem szegény Zita, hanem az ügynökségiek meg a helyi péeres), a vidám meg az benne, hogy Schwarzkopfra nem kell költeni, mert nem lettünk meggyőzve.

De nem ezért tettem fel ezt, hanem hogy jelezzem, hazánkat is elérte a pink trend, és hogy Zita lassan visszafogyhatna, mint Heidi Klum.

Címkék: görög zita

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr191586915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása