A kép még nem bizonyíték, de kortársai szerint, Sanford Bennett, amikor meghalt, nyolcvanas éveiben, harmiccal fiatalabbnak látszott. Írt a módszeréről egy könyvet, a címe, Gyakorlatok az ágyban. Felkelés előtt az ágyban tornázott és masszírozta magát. A századeleji ürge azért érdekes, mert hasonló fazon, mint Joseph Pilates, akit tizenöt éve fedeztek fel újra. Ezek a korai önsegítők rengeteget tudtak.

Bennett ránctalanító módszere egyszerű, meg kell feszíteni az arc izmait, kézzel ellentartani, így kisimul a ránc, és addig kell dörgölni kézzel, míg jó piros nem lesz. Magyarul azt kell csinálni, amitől eddig óvtak: jól meggyötörni az arcot, és a vérkeringés elvégzi, amit kell, a megereszkedés helyére telt és kollagénnel, nedvességgel teli bőrt varázsolunk.

Címkék: fiatalság ránc sanford bennett

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr881524414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livcsy (törölt) 2010.06.29. 16:54:03

Felcsigaztal!! Megjelent magyarul?

arisztotela 2010.06.29. 17:43:29

@Livcsy: Nem, angol antikvár szájtokon megtalálható.
süti beállítások módosítása