Sandra Bullock Gets Outpouring of Love, Support from Fans

Annyit lehet tudni, hogy Jesse James párszor megcsalta Bullockot a szétvarrt szélsőjobbos lúddal. Azt még vitatják, hol találkoztak. Egyik verzió szerint egy sztriptízbárban, a másik szerint a MySpace-en jelölte be a csaj a motorost, úgy kezdtek levelezgetni. Bullock még nem szólalt meg, de a People szerint elköltözött, James viszont már elmondta, hogy sajnálja.

Az amerikai közönség eléggé kivan, folyamatosan az megy a facebook-on, twitteren, hogy Bullock ezt nem érdemelte, meg ő fantasztikus, james meg egy nulla. Szegény celebek, így nehéz lesz túljutni a dolgon, hogy egymilliárd ember foglalkozik a házassági válsággal folyamatosan.

Egyébként ez top hír mindenütt, valószínűleg továbbgörgeti a sajtó még a Tiger botránynál is, amelyikben egyik fél sem volt igazán rokonszenves.

Címkék: sandra bullock

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr481854905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lee&a 2010.03.20. 16:59:54

Miért van az, hogy nem tudom elhinni, hogy Sandra egy valódi tündér? :o)

Mindenesetre azokat, akik félrelépnek, semmibe sem veszem. James hülye volt, hogy idáig süllyedt...az ilyesmi mindig kiderül.

Scala 2010.03.20. 21:32:57

Egyetértek az utolsó pár szóval, Tigerné is egy hülye pénzéhes liba hatását keltette, nem a szerető hitvesét.
És nem a golfütős akcióval van bajom, az nagyon is stílusos volt. :-DDD
Am. Tigerné mostani formájából ki nem nézném a (top)modellkedést. És valljuk be, ha leegyszerűsítem, egy tejfelszőke modell (értsd nincs szakmája), aki aláfekszik a félvér kőgazdag csávónak és ontják a nyálgép képeket a gyerekek születésekor: nálam ez befektetés, nem házasság.
süti beállítások módosítása