Szemöldök átültetés

 2010.02.21. 21:22

Sokan túlszedik a szemöldöküket, és egy jó nagy kopaszság marad a helyén. Vannak olyan szerek, amelyekkel vissza lehet növeszteni. Például a latisse nevű szempillanövesztő a szemöldökön is hat, de csak addig, amíg kenegetjük. A használat befejezésével visszaáll a kopaszság. Mostanában már hajátültetést is csinálnak, magyarul a hajas fejbőrből átültetnek hajhagymákat a szemöldökbe vagy a szempillára. Elég macerás, és ráadásul vágni kell, mert a haj másfajta szőr, mint a szemöldök vagy a szempilla. Ajánlatos nem túlszedni inkább. Főleg, mert msot a Megan Foxos erős szemöldök a divat.
Make a statement with your eyes

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr801779360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lee&a 2010.02.22. 13:25:21

Azért egy szempilla transplantációhoz szerintem már nagyon elmebetegnek kell lenni.
A víz lever a gondolattól is. :o)
Van egy barátnőm, akinek se szemöldöke, se szempillája nem volt, így született. Amikor bejött ez a tetoválós dolog, akkor az egyik gondja megoldódott.
Kíváncsi lennék, bevállalná-e ezt a beültetést.

pobeda 2010.02.22. 16:12:15

Szemöldöke Whoopi Goldbergnek sincs.Nagyon nem tűnik zavarónak senkinek sem.

Niurka_törölt 2010.02.23. 00:26:11

Van, akinek muszáj, pl. kihullik a kemotól és nem nő vissza, megég, stb.
süti beállítások módosítása