Van jó báránycomb. A Sparban minden csütörtökön új zélandi, csomagolt. Jó és baromi drága.
A fiaim kedvence. Néha csinálok. Nagyon egyszerű, elronthatatlan.
Éjszakára olivában el kell rakni a hűtőbe, egy kicsivel sütés előtt besózni. Bors, kis fokhagyma. Megpirítom a két oldalát, hogy bezárjon a lé.
Utána hat órát lefedve 140 fokon. Nem kell forgatni, semmi. Végén fél óra 220-on. Vagy amíg szép piros lesz. Fontos, hogy le kell utána fedni, és álljon kicsit szobahőmérsékleten fólia alatt.
Nagyon jó mellé mentaszósz. Vagy veszek, vagy csinálok botcsináltát: liszt vajon, rá millió menta, só bors, tejföl.
Bébirépa, krumpli, zöldbab. Mégiscsak angolszász cucc ez (vagy arab, de ők másképp készítik).