1. YSL Touche Eclat korrektor.

Nem mintha mondjuk szempilla spirál nélkül tudnék élni, de abban nem ennyire fontos, melyik márka az. Ha a Touche Eclat elfogy, elmegyek érte azonnal. Nem kell bemutatnom, a Makeup blogon volt mostanság egy jó poszt róla. Ez a korrektorok Cadillac-je, ennyi.

2. Lancome Hypnose Drama spirál. Mert nagyon vastag a festéke, és nem kenődik. Nekem inkább sűrítés kell, mint hosszabbítás, erre ez a jó.

3. Estée lauder Pure Color Amethyst Spark. Szerintem csak kényelemből használok Estée lauder szemhéjfestéket, és nem Mac-ot, mert ezt több helyen lehet kapni.

4. Clarins fekete szemceruza. Igazából fekete szemceruzából az összes drága remek. Volt Chanelem, Shiseidóm, stb. de a Clarins nem annyira brutális áron kapható, mint ezek, és elég jó. Magyarul puha (nem vájja ki a szemet az alkalmazása), viszont nem kenődik egész nap (holott kontaktlencsét viselek).

5. Alapozó. Ami jön, de mindig drága. Dior, Shiseido általában. Egy vagyonba fáj, de az olcsó valahogy nem jött be sosem. Viszont előfordul, hogy nem alapozok, viszonylag sokszor.

6. Manhattan fekete szemhéjtus. Soha nem vennék ezeröt fölött szemhéjtust. Szerintem tök fölösleges, egy fekete csík. Nyolcezerért sem fényesebb és egyenesebb, mint a legolcsóbb tussal.

7. Isadora Precision Mascara. A Hypnose Drama alá ez kell, szétválasztani a szálakat.

8. Egy rózsaszín rúzs. Az a vicces, hogy most van egy Lancome, egy Calvin Klein, egy Bourjois, egy Astor, egy YSL és egy ShE rúzsom, mind a táskámban. Egyszerűen sosem fognak elfogyni, mert az kiszámíthatatlan, hogy melyik áll jól színben. Az egyik túl lila, a másik túl halvány, stb. A rúzs, olyan, mint egy ruha, csak pár nap viselés után dől el, hogy szereted-e a színét.

9. Mac Powder Blush. Mondjuk jobban áll a krémpirosító, az viszont pár óra alatt belém szívódik, mert száraz a bőröm, és mivel nincs kedvem naponta tízszer pirosítani (nem is hordom magammal), ezért jobb ez a porpirosító. de nyilván ízlés dolga. 

10. Opi körömlakkok. Nem tudom kilakkozni, ezért megyek a Momba a körmömmel, amit hol lilára, hol pinkre, hol narancsra, hol pirosra festenek Opival. Érdekes, hogy nem minden szín egyformán tartós. valamelyik lejön 3 nap alatt, a másik egy hétig szép. Az egyéb lakkok nekem nem jönnek be, lekopnak hamar, kivéve az Estée Laudert.

 

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Címkék: smink clarins lancome touche eclat

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr664461432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása