Most szólalt meg először egy intejúban David Arquette, amióta azt beszélik, hogy Cox a Cougar Townos kollégával félrejár. David közölte, hogy nem, szerinte anyu nem csinál ilyet. Akkor viszont PR a sztori. Nem könnyen elképzelhető Coxról, hogy csal, mivel jókislánynak tűnik…

Janet jó vagy nem?

 2010.07.03. 18:50

 A Daily Mail fikázza JJ-t, hogy 44 évesen neccben vonaglik, de speciel egy fekete nőn, fellépésen szerintem pont nem gáz egy ilyen ruha. Kicsit már Tina Turneres, de akkor mi van? Jól áll neki, és mivel jól énekel és táncol, nem egy Kylies jelenség.

Címkék: jackson janet

A legállatabb vega

 2010.07.02. 09:56

Olivia Wilde-ot választotta a legszexisebb vegetáriusnak a PETA. Tényleg jó csaj, de a színe, meg a karikái mutatják, hogy nem biztos, hogy a húsmentes táplálkozás a legüdvösebb.

Címkék: wilde olivia

Nem vagyok egy divatszakértő, úgyhogy nem kommentálom Sarah Burton tervező munkáját. Íme a halott nevével kihozott első kollekció a keze nyoma nélkül. Nem bánom, ha egy hozzáértőbb véleményezi.

Címkék: mcqueen

Kylie Courteney bőrben

 2010.06.30. 09:56

     Új filmje forgatásán white trash ringyónak öltöztették Kylie Minogue-ot. Tiszta Courteney Love lett belőle. Szerencsére nem marad a stílus.

Gaga fiúsan

 2010.06.30. 09:55

Egy fotósorazatban férfivá változtatták Lady gagát. Döbbenetes, tökéletesen elcsúszna hapsinak.       

Címkék: lady gaga

 Legfrissebb fotóikon Julianne Moore, aki már ötven éves, ragyogó, heidi Klum viszont kifejezetten lepukkant. És nem tudom leszedni a második Klum képet! /**/ /**/ .noscript{display:none;}…

Címkék: moore klum

Mellnövesztés IPL-lel

 2010.06.28. 09:06

 A legutóbbi állítás szerint IPL kezeléssel (ez egy pulzáló lézer) meg lehet növeszteni a melleket. Valószínűleg igen, mivel masszázzsal is meg lehet, csak ez felgyorsítja. Mindenféle keringésélénkítésről beszélnek, de ezeknek az alapja mindig az, hogy a mell körülötti…

Címkék: mell

Jordan plasztika

 2010.06.28. 09:06

Nem sok eredeti arcrészlete maradt katie price-nak. Pedig szép lány volt, kár érte.

Címkék: jordan

Te is, Bruce?

 2010.06.28. 09:05

A TMZ szerint operálva van Die Hard Bruce is. Hát, sanszos. Olyan kis friss, jól konzervált feje van ötvenöt évesen. Meg az a nyitott szem, és az orrcsúcs is! Kár, mert ez nem túl maszkulin viselkedés. Demit meg fikázta a sok operációért.

Címkék: bruce willis

süti beállítások módosítása