A nyereményjáték és egyebek

 2010.03.27. 17:37

Cicómicó vitte a Biodermát, a nyertes most valószínűéeg Niurka lett volna, aki jó korán szólt, hogy mem érdeklik ilyen hülyeségek. Cucc elküldve.Most csütörtökig elutazom a messzi Közép-Ázsiába, ott biztos nem lesz net, de magyar ékezet meg pláne.Mindenkinek jó kis hetet…

Címkék: nyereményjáték

Jennifer Love Hewittét kivették

 2010.03.27. 17:31

  Britney nagyobbra cserélte, Jennifer Love Hewitt meg megszabadult a műmelltől. Ez dicséretes, csak azt nem tudom elképzelni, hogy nézhetnek ki ezek a szerencsétlenek, amikor megszabadulnak a hatalmas lufiktól. Nem lehet túl jó állapotban utána a mell. A kép egyébként az új…

Címkék: love jennifer hewitt

Britney új mellei

 2010.03.27. 08:25

 Már tizenhét évesen műmellei voltak Britneynek, a Baby One more Time után, de most nagyobbakra cseréltette őket. Kár, hogy nem fogyott le hozzá, mert így csak kövérítik a nagy dudák, meg lógnak, egy mellfelvarrás is kellett volna hozzá.

Címkék: britney

Jimmy Hendrix szexvideója

 2010.03.27. 08:13

 2007-ben találtak egy szexvideót Jimmy Hendrixről. Erről jön ki nemsokára egy dokumentumfilm. Ha nem a gitárját dugja, akkor engem nem izgat különösebben.

Címkék: hendrix jimmy

 A Victoria's Secret partira nem engedték be Lindsay Lohant. Éppúgy, mint Kiszel Tündét nálunk a Glamour partira. Én ezt szemétségnek találom, a média kifacsar minden levet egy-egy ilyen szerencsétlen exchibicionistából, aztán jól eltapossa. Amúgy a Victoria's Secret is egy jó…

Címkék: lindsay lohan

Beyonce terhes

 2010.03.26. 08:41

Beyonce és Jay Z első gyermeküket várják - állítólag. Az énekesnő boldog, de szülésig melózni kíván. Amekkora darab, lehet, hogy nem is fog látszani rajta.  

Címkék: beyonce

Tyra Banks smink nélkül

 2010.03.26. 08:41

Tegnap egy haverral ment ebédelni New Yorkban Tyra. Nem sminkelt, de nem baj, így is nagyon szép.

Címkék: tyra banks

Zeta-Jones nem bírja az anókat

 2010.03.26. 08:41

Pár kilót magára szedettm már is jár a szája. Catherine zeta-Jones azt nyilatkozta, hogy a szupersovány sztárok ijesztőek. És hogy ő is jár a gymbe, de nem vinné túlzásba a fogyózást. Most.Viszont meg kell hagyni, ő az egyetlen negyvenes, akinek még a sötét rúzs is jól áll.

Első update

 2010.03.25. 20:22

Egy hét Rapidlash: nem hosszabb, de sűrűbb a cucc. Az első kép szebb, mert nappali fényben készült, a második este vaku nélkül, és olyan a szemem, mint egy őszülő gyíké az olvasólámpa fényénél, bocs, de valamennyire látszik, hogy sűrűbb.

Van második és harmadik is

 2010.03.25. 08:31

Jesse James második szeretője is rommá van tetoválva. és persze sztriptíztáncosnő. Azóta előkerült egy harmadik is. Jesse munkatársát szexuálisan zaklatta, sikerrel. Ő nem tetovált. Szegény Bullock, ebből nehéz lesz élve kijönni.

Címkék: sandra bullock

Csillár a fülben

 2010.03.25. 08:31

Na azt meg nem mondom, hogy bizsu vagy ékkő, de íme néhány lógós fülbevaló csillár stílusban celebfüleken. Aniston amerikai visszafogott stílusához nagyon nem illik, Kelly Clarksonhoz viszont igen. Mariah fülbevalója pont olyan kültelki, mint a feje, tökéletes a harmónia,…

Címkék: fülbevaló

Nem néz ki rosszul az agyonretusált guminő a fehérneműcég kampányában, bár a virágos fejdísz és a dominacipő között nem látom az összefüggést. A középső melltartó azért kéne.

Címkék: bar rafaeli

Gillian Anderson egyre szebb

 2010.03.24. 21:15

Rég láttuk Scully ügynököt. Jól áll neki a hosszú, szőke haj, és a kisebb orr. Semmi esetre sem látszik 41 évesnek. Mondjuk speciel nem ismertem volna meg, ha nincs a képe alatt a neve, de ez legyen a legkisebb baja.

Címkék: anderson gillian

Kicsit Aniston is töltetett

 2010.03.24. 21:11

Igazából jól plasztikáztat Jennifer Aniston, mert az évek során nagyon megváltozott az arca, ha a 18 évvel ezelőtti képet az idei mellé nézzük, mégis fokozatos volt az átmenet, így nem feltűnő. Az utolsó képen viszont látszik, hogy az évek során letornázott párnácskákat…

Címkék: aniston jenifer

  Bár ez nem akkora hír, mint a Bullock-ügy, Kardashian is szakított amerikai focista pasijával. A jóindulatú verzió szerint túl elfoglaltak voltak, és keveset tudtak találkozni, a rosszindulatú szerint Reggie is félrekefélt, mint Jesse James. Úgy látszik, még egy…

Címkék: kim kardashian

Megjött a szemkrém

 2010.03.24. 20:29

   In This Photoclosepreviousnext Gwyneth Paltrow See more photos, news and a full bio Latest Photos Most Recent Articles Gwyneth Paltrow Falls in Love with…

Címkék: easy solutions eye

Madonna mikrominiben Jesusszal

 2010.03.22. 08:46

Madonna nem viccel, nem szakított 23 éves pasijával, és a lehető legrövidebb szoknyában megy bulizni vele. És így messzirúl nem is néznek ki rosszul együtt.

Címkék: madonna

Billy Bob makeover

 2010.03.22. 08:45

  Akár egy színésznő! Billy Bob Thornton befestette a haját és szakállát, valamint botoxoztatta a homlokát. Kétségtelenül minimum tíz évvel fiaatalabb külső lett a végeredmény.

Címkék: bob billy

Chanel tetkók

 2010.03.22. 08:45

A Chanel a legutóbbi divatbemutatóján vonultatta fel új ideiglenes tetoválásait. Ahol Chanel göncöket lehet kapni, már ezeket is árulják. Hát nem éppen a Jesse James szeretőjének stílusa, de azért elég furca ötlet a Haute Couture-t a testfestéssel keverni.

Címkék: chanel

Becker megmutatta Amadeust

 2010.03.22. 08:45

  Először fotózták Boris Becker hathetes fiát Amadeust. A képen szerepel két nagyobbik fia, a 16 éves Noah gabriel és a 10 éves Eliah is. Balkézről született kislányát viszont lehagyták a fotóról. A 9 éves Annát egy orosz rosszlány, Angela Ermakova szülte a…

Címkék: becker

    Nemrégiben szakított jamie Kennedyvel Jennifer Love Hewitt. Most a frizuráját is megváltoztatta bánatában. Rövidebb és sötétebb lett, olyan Jessica Albás. Egyébként nem rossz, kicsit alterosabb külseje lett, ami ráfért.

Címkék: love hewitt

süti beállítások módosítása