A nyereményjáték állása

 2010.02.23. 08:42

Úgy döntöttem, hogy mivel Scala verhetetlen előnyben van már most, 1 dezodort a második helezett is kap a jelenlegi állás szerint erre többen esélyesek, 1-2 hozzászólás különbség van csak Rori, Niurka és Lee&la között, de Brokeness és és Katarocks sincs reménytelen helyzetben. Aki most lemaradt, csütörtöktől új játék indul egy teljesen más nyereménnyel (bár dezodorom van dögivel, de az nem lenne meglepi).

És tökre köszönöm, hogy hozzászóltok, szuper!

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr651782985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lee&a 2010.02.23. 18:30:39

Hát, wow. :o)
Tudod, engem nagyon kikapcsol programozás közben a blog, ezért vagyok itt. :o)
De, ha influenzát kapnátok véletlenül a héten...neménvóóóótam. :o) Az elméletileg itt nem terjed...remélem. :O)

Scala 2010.02.23. 19:24:31

Óóó, ez kellett nekem, ha már eladták az orrom előtt az autót, amit egy hete kinéztem, lebeszéltem... /És szerintem kamu is, csak nem akarta nekem adni. Most ez így paranoid hangzású, de van okom ezt feltételezni, sajnos kettő is. :-(((/

Niurka_törölt 2010.02.23. 20:04:54

Köszönöm, én lemondok róla, tehát csak ketten vannak versenyben.

Lee&a 2010.02.23. 20:44:50

@Scala: Mesélsz vagy titok? :o)

Scala 2010.02.23. 23:59:21

@Lee&a: Próbálom, november óta hirdetve van az autó, tél, meg hideg mag válság, nem kelt el. Viszonylag ritkább szerzet, automata, nagy, benzines.
Múlt kedden megnéztem, Szeged (én Buda) körbemértük, megbeszéltük, aznap még kétszer, hogy lesz. Három héten belül jelentkezem mondtam. Minden perfekt.
Végül a hitelének átvállalása mellett döntöttünk, mert az most jobb, mivel késnek bizonyos kifizetések, meg amúgy is belefért volna. Ehhez ügyfélszám kell, mint megtudtam, hívom ma (egy héttel később), hogy akkor indítjuk a kitöltenivalót, adná meg a szerződésszámát... Válasz: (kevsbé kszséges hang, amúgy egy örmény fazon, ottnai szalon alkalmazott) akart hívni, hogy eladta, egy kollégája vette meg, de csak tegnap/ma kapta meg a foglalót, addig nem tekintette eladottnak.
Ami miat gyanús:
1. van egy szegedi ismerősöm, pasi, ex-munkatárs, akit megkértem kérdezzen ennek a kocsinak utána, van a Ford Hoványnál egy haverja. Na most egy hónappal később (december) átirányítottam az egyik ügyfelét magamhoz, mert nem volt vele elégedett. És febr. 16. megyek a kocsi miatt, aznap még minden oké az eladóval, aztán hirtelen nem...

vagy

2. nem akarták beszámítani a focust (mostani autó, férjem törte sajnos, azóta helyreállították, de becsületesen megmondtam). Nem ragaszkodtunk volna hozzá, egyébként... és azt hiszem ezt egyértelművé is tettem

vagy

3. nem tetszett neki, hogy nem kp-esek vagyunk, csak átvennénk a hitelét (bár akár a kp-t is megbeszélhettük volna, mert elmagyaráztam, hogy várunk pénzekre, csak az tovább tart, pl. egy hónappal)

4. használtauto.hu-n fent van még, of course

Mindegy, úgyis bili színe volt, a most nézett kettő pezsgő színű. ;-)

Lee&a 2010.02.24. 08:08:53

@Scala: Nem értem én az eladókat.
Hihetetlen, hogy inkább kotlanak még hónapokig autón, lakáson és mindenen, miközben elogy minden megtakarításuk és nem kicsit csökken a dolgok ára...de nem adnák el normálisan.
Mi lakással voltunk így...de mondtam, hogy jó, ha nem, nem. Másik 100 tapsikolni fog a meztelen hátsójával a forró aszfalton, hogy nekik adjuk a pénzünket.

Remélem, a pezsi színű autó összejön! :o)

Scala 2010.02.24. 15:33:28

@Lee&a: Köszi nagyon a jókívánságokat. :-)
A pezsgő-kombi eladója fent van egy közösségi oldalon, nem kell jelszó, de nem linkelem... Ööö.
35+ szétesett bőrkabátos, divatszakáll befigyel, szőke kurvás kinézetű nők jöhetnek, és az általatok jellemzett nem tekintem a nőt csak dísztárgynak... Persze szerencsére az ótója kell, ha bemérte a szervíz.
Külföldi munka miatt adja el, jó helyen szervizeltette, és telket is elad, kidobta a Google (Expressz hirdetés), azt is kf-i munka miatt írta... Meglátjuk.
Március közepe után. :-)
süti beállítások módosítása