Hideaway: The actor has spent £700,000 on the house, complete with a cave, in the Hollywood Hills

Bachelor pad: The property has two bedrooms, two bathrooms and a bar area - plus a secret cave built into the foundationsA Daily Mail szerint húszas évekbeli, 1,3 millió dolláros házat vett Brad Pitt LA-ben. Ott fog szomorkodni Angelina után. Az angol lap azt is tudni véli, hogy Pitt hetvenéves családsegítő anyja jövő héten összefut a kis menyével, és megpróbálja helyreállítani a családi békét, mert nagyon jóban vannak. 

Címkék: brad pitt

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr121702943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.01.26. 16:48:19

Juj, remetelak nagy gázsijú sztárszínésznek. :-)

És most akkor tényleg? És most akkor ilyen aprócska gyerekekkel is?

És most ezt végiggondolták?

Lefogadom, hogy újra összejönnek.

Pittről el is tudom képzelni, hogy szomorkodni fog.
Írok a Johnny Deppeshez is.

Egyébként nem is élnek mér Franciaországban? Vagy az Angelináé marad?

Cinkapanka 2010.01.26. 20:08:30

Én mindig is inkább Brad és Aniston párti voltam. Szépek lennének újra együtt. Mondjuk a gyerekeket sajnálnám. De inkább egy válás mint tovább élni egy rossz kapcsolatban.

Scala 2010.01.26. 23:03:58

@Thiaa: Sztem az visszalépés lenne Bradnek.
Nem kedvelem a vad Joliet, férjem egyetlen celeb-pletyka témával foglalkozott életében, az ő válásuk (ő vette meg az újságokat... tőle tudtam meg...), és nem szereti egyáltalán Angelinát, Pittet viszont igen, de valljuk be, Aniston aranyos, de mint a testvére. Még hasonlítanak a színeik is.
Jolie ehhez képest a gyönyörű nő, a komoly zsákmány.
Úgy tűnik Brad nem tudott (?) felnőni a feladathoz / a nő elmebeteg, és képtelen tartós kapcsolatra...
Lehet mind2.

A felmelegítésnek sztem úgyis csak odakozmálódás a vége. Br biztosan lesz egy olyan hullám, amikor látunk képeket, amint Aniston és Brad mosolyognak, vigasztalja stb.

Akkor dobnék egy hátast, ha realizálódna a 2003. óta fennálló (!) tökéletes szín és génházasítás elméletem: Brad Pitt & Penelopé Cruz. :-DDD
süti beállítások módosítása