Két kép a V magazin februári számából. Ez az úgynevezett "Size Issue" lesz. Szó szerint fordíthatjuk úgy, hogy méretkiadvány, de inkább úgy kellene, hogy: nagy test lapszám, vagy kövér lapszám. Most benne van a levegőben az anorexiás modellek elleni küzdelem. A hatvanas évek óta a sovány nők vannak divatban a divatban. Erre a tendenciára ráerősített a celebek anorexiája is. A Dove 2005-ben kezdte el a valódi nők testalkatával hirdetni termékeit, és nekik nagyon bejött. A szeptemberi amerikai Glamourban Lizzy Miller a szokásosnál kicsit hurkásabb hasa megasiker volt, ezernyi olvasó írt a szerkesztőségbe, hogy dicsérje a kép publikálását. Korábban a brit Marie-Claire próbálkozott igazi nővel a címlapon, aki nem volt anorexiás és nagyon fiatal, de az ő példányszámuk lezuhant ettől. Hosszú távon nem hiszem, hogy ez a dagi nős divatfotózás trend működőképes lesz. A nők nem magukat akarják látni divatmagazinokban, hanem egy álomképet. Legutóbb a német Brigitte jelentette, be hogy nem modelleket tesz címlapra ezután, hanem valódi nőket. A lap a legjobban menő német kétheti női magazin, nagyon konzervatív, ötvenöt pluszos olvasóráteggel. Kíváncsi vagyok, bejön-e az ötletük. És arra is, mennyi megy el a V februári számából.

Címkék: magazin címlap v kövér

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr511639677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobeszkó 2010.01.02. 20:57:09

ez gyönyörű! nem látok rajta semmi "dagi nős"-et. magyarországon pl. ez egy teljesen normális méret. más kérdés, hogy egyesek nem tudnak ezzel a méretükkel élni!
süti beállítások módosítása