Ez most súlyzó vagy vibrátor?

 2010.01.01. 13:50

Shake Weigh a neve az újfajta kézisúlyzónak, ami állítólag napi pár perc alatt gyönyörű felkart csinál használójának. Csak tartani kell a kézben, a szerkezet pedig rázza magát fel-alá, és mondják, ez a procedúra hatékonyabb a normál súlyzóemelgetésnél. A dolgot az angol tévében a liverpooli csapatkapitány, Steve Gerard 27 éves csinos felesége, Alex hirdeti. A kampány lényege, hogy Alex azt mondja, korábban hamburgerfüggő volt, de lám, a szerkezet milyen vékony csajt varázsolt belőle.

Az eszköz használat közben éppen úgy néz, mint egy jó nagy vibrátor, és erre fel is figyelt Ellen DeGeneres, és betette műsorába. Egyelőre még csak nevetség tárgya a Shake Weigh, nem tudni, hatalmas fitnesz siker lesz-e a jövőben.

 
alex gerrard
 

 

Címkék: ellen degeneres

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr641636915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása