Így készül a MILF

 2009.12.08. 21:04

MILF-nek hívják az amerikaiak a még fogyasztható állapotban levő szült nőket, és Mommy Makeover-nek a procedúrát, amivel ez előállítható. Ezt a dörzsölt sebészek egy altatásban elvégzik: hasplasztika plusz mellfelvarrás és vagy implantálás. Elég durva lehet utána a gyógyulás, de meglehetősen szép eredményeket lehet vele elérni. A képen látható Mommy mellfelvarrás hegeit még utólag lézerrel továbbkorrigálták.

De mit szólnak ehhez a gyerekek?

Címkék: plasztika milf

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr741584501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SumQuiSum 2009.12.09. 00:32:24

Ez nem a gyerekeknek, ez a papának szól :)

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2009.12.10. 20:34:15

tiszta átb@xás az egész, jól mutat a másodikon, de sztem az első se lenne tragédia, ha nem direkt lógatná a vállát meg minden. az ilyen előtte-utána képeknél mindig az az érzésem, hogy azt hiszik vak vagyok. persze, javítottak, de közben (ha nem is photoshop) manipulált az egész
süti beállítások módosítása