Eddig is sejtettem, hogy a mosoly, a szép szem semmit nem számít a mellekhez és fenékhez képest. Most tudományosan igazolták ezt: felmérést végeztek a texasi egyetemen, hogy kiderítsék, a pasik mit esznek a nőn. Trükkös volt a dolog, lehetett választani, hogy a fejét vagy a fenekét választják egy nőnek a képen (a két dolog együtt nem szerepelt), amikor dönteniük kellett a fiúknak, hogy járnának-e az illető fejjel vagy fenékkel. Amikor rövid járásról (magyarul laza szexkapcs) szólt a kérés, a faszik fele nem a fej alapján döntött, viszont ami a szomorú, hogy negyedük a hosszú távú kapcsolatnál is azt választotta, hogy inkább a jóseggű képen levő nőt venné el, mint a széparcút.

Persze ez nyilván kissé sarkított, mert kevés nő flangál fej avagy segg nélkül, hogy az életben különválaszható lenne a két dolog, de az egyértelmű, hogy a Lancome szemfestékek, Chanel alapozók nem a férfiaknak szólnak, hanem egymásnak sminkel a nők nagy része, és ez vonatkozik a dizájer cuccokra is, mivel a férfiaknak elég ha szűk, tapadós és ki van gombolna, tesznek rá, hogy Gucci-e. Van egy amerikai szleng szó: Butterface. Azt jelenti, hogy Everything but her face is attractive. magyarul jó alakú csúnya lány. A tapasztalat szerint ő vonzóbb a férfiaknak, mint a szép arcú formátlan.

Címkék: férfi vonzó feék

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr901569714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Átokfajzat 2009.12.05. 15:07:36

ja, csak seggre lehet gyúrni, cigizés és csipsz-zabálás helyett, pofára meg nem lehet

már megint a nők jártak jobban
süti beállítások módosítása