Akkor kapták le Posht, amikor egy Christian Laboutin cipőt vitt vissza saját kezúleg egy beverly-hillsi áruházba. A Daily Mail szerint Victoria Beckhamet az elmúlt ötben év legkártékonyabb celebjének választották olyan értelemben, hogy kóros soványságával rossz példát mutat a női publikumnak. A 35 éves Beckhamné itt Fendi cipőben és nemrég piacra dobott saját napszemüvegében, valamint valószínűleg saját tervezésű farmerjában viszi vissza a cipőt. és azért tettem be, mert a kóros soványság nekem is tetszik. Viszont a jó hullámos haja eltűnt sajnos.

Címkék: napszemüveg beckham christian victoria fendi laboutin

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr981552182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brokeness 2009.12.21. 20:09:56

Eltűnt, mert a saját haja már nem bírta a hajhosszabbítást tovább.( Egyébként nekem is akkor tetszett a legjobban. No meg a Spice Girls-ben.)
süti beállítások módosítása