Egy nagyon rövid, ám annál hatékonyabb szertartással teltebb lesz a szájam, ha akarom. Kell hozzá a képen látható Lipoceutical termék duó, amely reggeli és esti stiftet tartalmaz. Kell egy dermaroller, valamint este, reggel 2-2 szem Hyaluronsav tabletta. Tablettát bevenni, szájat megszurkálni rollerrel, stifttel bekenni. A szerre mndenféle humbug van ráírva, érzésem szerint abban is híaluronsav van, plusz valami irritáló anyag, tehát valószínűleg, a erős paprikával kenném és valami híluronsavas krémmel (pl. az Eucerinnek is van), akkor ugyanaz lenne a hatás, de így egyszerűbb.

És ha mindezt este-reggel elvégzem, akkor valóban szép a szám. Teltebb, egészségésebb.

Mi a baj akkor?

Az, hogy rohadt drága. Főleg a tabletta (60 db 5 rugó körül, napi néggyel számolva nem sokáig elég), és a stiftes cucc majd 9 ezer. Jó azt nem vettem, hanem kaptam, de ha fent akarnám tartani az elég szép száj élményt, az havi tíz. tizenötbe lenne, és még marad egy csomó nem olyan szép testrészem.

És persze mindezektől sem lesz az ember egy Angelina.

Lipoceutical ajakfeltöltő - az injekciós ajakfeltöltés alternatívája - Day & Night

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr144337784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geotextília · http://zoldtetokft.hu/geotextilia 2012.03.25. 12:10:49

A nők mi mindent meg nem tesznek a szépségért.:)
süti beállítások módosítása