Vannak bizonyos vidékek, ahol kevésbé ráncosak az emberek, mint más vidékeken, és ezt az étrendnek tudják be a bőrtudósok. Ez úgy szokott történni, hogy találnak egy szép öregekkel teli helyet, megnézik, mit zabálnak a szép öregek, utána azt odaadják egereknek, és figyelik,…

Címkék: avocado hialuronsav

Szakítottak

 2010.05.30. 23:08

   21 év korkülönbséggel 12 évig húzták, ami azért nem rossz. Barbara Hershey és a Lostos Naveen Andrews pár hónapja szétmentek. na nem azért, mert a 41 éves kiscsávó gyereket akart volna végre, mivel egyet elpottyantott azért a 12 év alatt valakinek, amit Barbara…

Címkék: andrews hershey

  Ronda a feje, nem tetszik az alakja sem, akár mekkora trénersztár legyen is Tracy Anderson. Ezek a benyomott lufik meg rémesen állnak rajta. Nélkülük valószínűleg valamivel arányosabbnak tűnne a teste.

Címkék: anderson tracy

Súlyos szerkó Charlotte-on

 2010.05.27. 08:45

 Na ez az az a ruha, ami talán Sarah Jessicán mutatna, de Kristin Davis úgy néz ki benne, mint egy nyugdíjas zongoratanárnő, aki kiszabadult a diliházból.

Címkék: davis kristin

Srácok strandon

 2010.05.27. 08:44

Félmeztelenül azért még McConaughey is fogyasztható pasi, Madonna csávója kifejezetten az esetem, Gerard Butler öreg, Beckham csodás, Grenier (a Pradás fiúcska) gyúrjon még, Roddick rendben van, csak hülye fejet vág.

Zeta-Jones pocsékul néz ki ezen az őszinte képen. Valószínűleg tényleg öregebb, mint monda néhány évvel (negyven fölött a napok is számítanak:). Valamiért Gwyneth Paltrow nyaka pedig tíz évvel idősebb a fejénél. Pedig nam valószínű, hogy ott nem hámlasztották le százszor.…

Címkék: paltrow

Christine Brinkley jó plasztika

 2010.05.26. 07:25

 Nagyon szép nő volt, igaz, az unalmas fajtából. Még a fokozatos felvarrogatások is jól állnak neki. 56 éves.

Címkék: brinkley

Megan Fox beugró

 2010.05.26. 07:25

  Valószínűleg Rosie Huntington Whiteley lesz Fox utódja a Transformersben. Ha jól emlékszem ő jár vagy járt Olivier Martinezzel. Megírtam, de elfelejtettem:).

Kin állt jobban?

 2010.05.24. 23:44

Ugyanaz a Rachel Roy ruha Tyra Bankson és Kim Kardashian-on. Nekem Banks jobban tetszik.

Címkék: banks kardashian

Szex és New York premier

 2010.05.24. 23:44

Jól nézett ki Sarah Jessica a Sex and the City tegnap esti manhattani premierjén. És jól állt rajta a ruha is. A többieket is valahogy összerakták.

Címkék: jessica sarah

Zeta Jones Vs Johansson

 2010.05.24. 23:44

Scarletnek jobb a lába, mégis Zeta Jones mutogatja. Catherine ruhája amúgyis rémes. Igaz ez a gésa style Johansson ruha sem meggyőző. Drama Desk Awards. Loading... turn_on_translator_box();

  Nemrégiben kijelentette Minogue, hogy már nem botoxoztat, és rászokott az egyszerű hagyományos Pond's krémre, amit az anyja használ, és attól teljesen rendbejött a bőre. A cucc elaása 120 százalékkal nőtt azóta. Hát persze.

Címkék: kylie

Ki nyerte a bikiniversenyt?

 2010.05.24. 13:56

  A Just Go with it forgatásán, Hawain vetkőzött neki Aniston és Brooklyn Decker, a Sports Illustrated utolsó címlaplánya. 41 éves a 23-mal szemben. Egyik sem tökéletes, a maga kategóriájában Jen jobban néz ki, ráadásul Decker melle nem igazi.

Címkék: bikini aniston decker

süti beállítások módosítása