Minden idők sovány modelljei

 2010.02.09. 09:12

Nem anorexiások, csak nagyon soványak. A modellek nem lehetnek teltek, mert akkor nem állna rajtuk jól a ruha. Hiába piszkálja őket a közvélemény, ezek a lányok nem betegek, csak fegyelmezettek pár évig, amíg csúcson vannak, akárcsak a sportolók.

1. Karmen Kass, több mint tíz éve a csúcson.

2. Agnes Deym, a brit Rock Chick

3. Karlie Kloss, a 17 éves sztár a Marc Jacobs Lola arca.

4. Alek Wek 15 éve lett modell szudáni menekültből.

5. Chanel Iman: fekete-koreai keverék, ettől olyan izgalmas.

6. Veruschka von Lehndorff: a hatvana évak nagycsontú szőke sztárja, annak a német stílusnak az előzménye, amit később Claudia és Heidi képviselt.

7. Daria Werbowy. Lengyel lány, hatalmas jövedelemmel.

8. Lisa Fossagrives, a legeslegelső szupermodellek egyike. A negyvenes évek svéd sztárja. Már ő tudta, miről szól a szakma: élő ruhafogasként emlegette magát.

9. Shalom Harlow. Már visszavonult, a kilencvenes években volt csúcson. Őt zavarta, hogy túl sovány, és csak repülőgépen jut ócska kajához a sok munka miatt.

10. Jean Shrimpton. Twiggy és Veruschka mellett a hatvanas évek nagy sztárja. Persze, hogy sovány, hosszú lábú volt ő is. Igazából az egész csontoas vonal Angliábaól jön.

11. Twiggy. Az igazi piszkafaős. Csak két nagy szem volt az ehttp://artepuente.files.wordpress.com/2008/01/kate-moss2b.jpggész nő.

12.Kate Moss. Még nemrégiben is kritizálták egy megjegyzéséért: semmi sem olyan jó érzés, mint soványnak lenni - mondta. Mosst már évek óta a soványságért gyötrik, ő az egész probléma bűnbaknak kikiáltott szimbóluma. A vicces, hogy egyáltalán nem olyan sovány már.

Címkék: twiggy werbowy wek

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr91741353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2010.02.09. 09:56:08

Kate Moss lemaradt. Jean Shrimpton ezen a képen nem is kimondottan sovány...

Scala 2010.02.09. 09:56:52

mármint Moss képe maradt le.
süti beállítások módosítása