A legjobb negyven fölötti nők

 2010.01.01. 19:16

http://stupidcelebrities.net/wp-content/mary1.jpghttp://images.starpulse.com/pictures/2008/03/04/previews/Sophie%20Marceau-PPF-003251.jpghttp://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/Famke_Janssen-1-Turn_the_River.jpghttp://images.buddytv.com/articles/breakingnews/vivicafox.jpgEz nem egy szokványos lista, mert persze, hogy Halle Berry és Catherine Zeta-Jones is jól néznek ki, ám a képeken látható kevésbé sztárolt celebek közül kettő öt-hat évet simán letagadhat, a másik három meg ugyanolyan szexis, mint fénykorában volt.

1. Mary Louise Parker 44 éves (!), van benne botox rendesen, de annyira fiatalos az egész alakja is, hogy 35-nél egy nappal sem http://media.tumblr.com/tumblr_kqym5zN2061qzlzrc.jpgnéz ki többnek. A Nancy ül a fűben főszereplőjén a plasztikai beavatkozások sem zavaróak.

2. Sophie Marceau (43) egyre szexisebb, ahogy öregszik, nem ránctalan, talán nem is látszik fiatalabbnak koránál, de egyszerre elegáns és fiatalos, ami nagy adomány.

3. Vivica A. Fox (45)

A Kill Bill sztárja is egyre jobban néz ki. Volt egy eltolt mellműtétje, de rendbehozatta, nem az a kifejezett természetes szépség operált orrával, festett hajával, de a fekete színésznőkre jellemzően nagyon szép a bőre, és abszolút kortalan.

4. Fammke Janssen (45) pont olyan menő, mintha egy 25 éves modell lenne, erős vonásai vannak, mindigis inkább nagyon dögös volt, mint finom külsejű. Az X-men sztárja mostanában a Kés alattban játszik.

5. Heather Graham (40)

Igaz, csak január 29-én tölti be a negyvenet, de akkor is pont 28-nak fog látszani. Egyszerűen hihetetlen adottságai vannak a Boogie Nights Rollergirljének. Egy kis botox biztos van a homlokában, de nem látványosan.http://2.bp.blogspot.com/_-2i3-C1Saeg/RdStqcMydzI/AAAAAAAABMM/Mw1s3IYkBA4/s400/heather_graham_2112.jpg

Címkék: mary sophie marceau louise parker

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr121637734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása