A ránc az egy gyulladás

 2009.11.11. 06:27

Állítólag Aniston nagy híve a Perricone diétának. Az amerikai bőrgyógyász, Nicolas Perricone szerint nemcsak a pattanás gyulladás, hanem maga a ránc is, ezért összeállított egy gyógyító diétát. Lényege, hogy semmi cukrot nem lehet enni, viszont rengeteg antioxidánst kell fogyasztani.

A doktor szerint cukorfogyasztás után a szervezetben mindenhol mikrogyulladások keletkeznek, a bőrben is, és az ettől elveszti egészséges tartását.

Ugyanezt mondta nekem egy kutató, aki az Estée Lauder laboratóriumában keresi, hogy ezt a gyulladást kívülről, krémmel hogyan lehet gyógyítani. Máig nem találta meg! Érdekes volt, amit mesélt, hogy aztért jobb kívülről megoldani a dolgot, mert a csokitorta nagy örömforrás, amit kár lenne megvonni a nőktől, hiszen a boldogság is szépít.

Ha logikusan gondolkozunk, valószínűleg jobb nem bevinni a cukrot, mint aztán a felszínen harcolni vele. Anistonnak mindenesetre szép bőre van, bár nem ránctalan. Nyilván csal. 

Címkék: aniston estee lauder perricone

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr341517135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása