Lassan abbahagyom a nárci posztokat, mert magam is unom már, de ezt még meg akartam veletek osztani. Akit szívott már le nárcisztikus partner vagy akár szülő, kolléga, az ismeri azt az érzést, hogy nagyon jó lenne, ha egyszer megbűnhődne a rohadék a sok szemétségért, amit elkövetett. Nem reménytelen a helyzet, de nagyon kemény pálya. 

Azért van egy-két technika, amivel tönkre lehet tenni egy nárcisztikust, de nem mindegyik túl volnzó.

1. A nárcisztikusok felével semmit nem kell csinálni, mert szétszedik saját magukat. Ahogy öregszenek, fogynak körülöttük az emberek, és szánalmas, magányos, egzaltált barmok lesznek. Ők a tehetségtelen, csak egóból dolgozó, semmit el nem érő nárcisztikusok, illetve azok, akik a saját istenképük miatt annyira elszállnak, hogy végül belegabalyodnak a dolgokba, és a társadalom lenyomja őket. Lásd Berlusconi, aki valószínűleg nem a legjobb napjait éli bukás után, jogi ügyekkel a nyakában. És őt nem tette tönkre senki, csak túlságosan elszállt, és ez visszaütött. 

2. A borderes módszer. Ez remek, tuti kicsinálja a nárcisztikust, de a border kamikaze, és maga is elég a folyamatban, szóval ez tényleg nem túl vonzó. Diana és Károly esete a klasszikus. Károlynak nem kellett Diana, devalválta, rosszul bánt vele, és abban a border bosszú addig élt Károllyal és akirályi családdal szemben, hogy önmagát feláldozva hatalmas legendát kerített maga köré, teljesen tönkretéve ezzel Károly nimbuszát, aki viszont, mint rendes nárci, ad az emberek véleményére. A faszi látszólag elvan, de Diana még a síron túl is elérte, a mini me-je, Vilmos teljesen elhomályosítja apja képét, ráadásul, el is fogja happolni a trónt. Ugyanez a Mia Farrow ügy, ha valaki 20 éven át azt tervezgeti, hogy tegyen tönkre egy nárcit, meg tudja tenni, de Mia farrow jobban járt volna, ha a maga ügyeit intézi, nem itt tartana. Viszont Woodynak annyi, ha molesztált, ha nem.

3. A legjobb a nárcisztikus módszer. Sok borderes a nárci hatására maga is nárci lesz, és ha sikeresebb tudd lenni, mint az abuzer, akkor az ettől teljesen kikészül. Sőt, még attól is, ha nem megy tönkre az áldozat, nem rajta a rugózik, hanem megy előre, és leszarja őt. Ez volt a Tina Turner sztori. Negyven akárhány évesen megkeményedett a csaj, elindult előre, és Ike egy kokainista rém lett attól, hogy nem tudta utolérni Turnert. Ez a típus szerintem a Clinton történet is. Nem lesz nagyobb büntetés a szomatikus nárci Billnek, mint azt nézni, hogy a neje egyszer elnök lesz, ő meg mint egy öreg zsiráf kísérgetheti mindenhová. Ez tehát még kapcsolaton belül is megoldható. Igaz, ez is kurva nagy meló, nem lehet hátradőlni, de szerintem nagyobb fun, mint a borderes bosszú.

4. A pszichopata módszer. Minden pszichopata erősebb a nárcisztikusnál, mert bár egyiknek sincsenet lrzései és lelkiismerete, a pszichopata szarik a világ véleményére és arra is, rajonganak-e érte. Őt maximum az tartja kordában, hogy legközelebb is tudjon kínozni, ezért ügyeskedik. Egy pszichopata mellett esélye sincs egy nárcisztikusnak. Ezt azért senkinek nem ajánlom, hogy a bosszú hevében pszichopatává váljon, de hát ki tudja, hátha ezzel is segíthettem:).

Ha viszont egyikez sem követi valaki, akkor meg fogja szívni még a legbénább nárcisztikussal szemben is:).

 

 

Princess Diana

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr825882924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holle anyó 2014.03.28. 20:08:22

Na, ettől a maníros Dianától mindig rosszul voltam. Szegény Karcsi jól kikapta, ez a kosfejű, búval ba..bélelt bulimiás leánycsecsemő nem lehetett egyszerű eset. Ennél még a Monroe csajszi is jobb volt egy fokkal. Ezekben a nőkben számomra mindig van valami gusztustalan, beteges puhányság. Olyan érzés, mintha megnyomnám az ujjammal és ott maradna a lyuk, ami lassan egyenlítődik ki a vizenyővel. El sem tudom képzelni, hogy az emberek miért rajonganak az ilyenekért, amikor vannak okos, vidám, természetesen szemrevaló nők is.

Tina Turner nagyon jó példa volt. Magam is így megkeményedtem a nárcijaimtól (talán a gyerekeim adtak erőt) és lacsaptam rájuk. De nálunk volt egy olyan szituáció, ami segített. A férjembe beleszeretett egy tanítványa és rettenetesen leszívta őt. Én pedig fellélegeztem és a csaj nyakába tudtam varrni. (Mert az istennek nem akart elválni tőlem.) Mire felbontották a házasságot, addigra tönkrement ugyan a kapcsolatuk, de addigta megszereztem a lakást, a gyerekeket, mindent, közös megegyezéssel. Később azt a lakást is megszereztm a gyerekek tulajdonába, amiben most az új feleséggel lakik.

Utólag már nem is értem, miért hagytam magam elnyomni????

Stangli 2014.04.06. 09:44:49

Én is a hármas pontot követem! :) Veszettül fáj neki!

mkuk 2014.05.25. 11:45:13

Ezt a sok fröcsögést, latom jo kereszteny a szerzuo...

Arra nem gondolt valaki, hogy
1, ha valakinek mentalis problemai vannak akkor megprobalok segiteni
2, esetleg nem probalom meg tonkre tenni?

mkuk 2014.05.25. 11:52:12

@Holle anyó: lol te verszivo allat remelem h buszke vagy magadra! Istenem h milyen emberek vannak, eleg egy kis frusztracio es maris kibelezel valakit? Arra nem gondoltal esetleg h neked is volt szereped abban h a ferjed mashol kereste a boldogsagot? Lecsapni r, meg bosszut allni azt tudtzok, de azt a szot h "megbocsajtas" vagy "alazat" hirbol sem ismered, csak azt h bosszu, harag es vampir...
Hihetetlen modon el vagytok tevedve, de ne aggodj az elet mindig mindent visszaad! Ne erts felre nem akarok neked rosszat, de ha igy viselkedsz az elobb utobb visszaszall rad...

mkuk 2014.05.25. 11:53:05

@Stangli: buszke lehetsz magadra!

Holle anyó 2014.05.25. 12:36:34

@mkuk: Tündibündi! Nagyon büszke vagyok magamra.
Nem, mintha rád tartozna, de büszke is lehetek magamra, miután kilenc, azaz 9 évig jártam vele a legkülönbözőbb alkoholterápiákra, és eltartottam, mialatt minden létező családi antik értékemet (arany, ezüst, kristály, porcelán) beadta a zaciba és elitta, amíg én robotolva pénzt kerestem, el is veszett, mert egy idő után már nem tudtam kiváltani.
A fejem alól ellopta éjjel a bankkártyámat és kiürítette augusztusban, iskolakezdés előtt két héttel.
cserében minden éjjel ordított, a szpba közepén hugyozott 30 sör után, annyit, mint a muraközi ló és rugdosta a fejemet, miközben (terhesen) feltöröltem a mocskát.
Tehát tündibündi, a kis frusztrációddal elmehetsz apád kékeres faszára! :)))))

Abban egyébként igazad van, hogy az élet mindent visszaad, mert a nárcim nagyon a pap erszényébe nézeget, bár a modern sebészetnek és az általam fizetett betegbiztosításnak hála, még ideig-óráig sikerül összetákolgatni....
Nem lehet büntetlenül 30 évig alkoholban ázni.

Tehát igen, nagyon büszke vagyok magamra!!!! Bár tény, hogy mindezeket 15 évvel korábban kellett volna meglépnem.

sorskonyves 2014.05.25. 12:52:54

@mkuk: a "megbocsájtás" szót valóban nem ismerem. ugyanis nem létezik.

azt hiszem te igazi outsider lehetsz ebben a témában. egyrészt szerencsés vagy, hogy nem voltál nárcisztikus gazdateste, másrészt (és ez már korábban felmerült) olyan magatartás hiányát kéred számon rajtunk, ami bár társadalmilag elfogadott, egy életre visszalökhet a "szegény áldozat mentálisan sérült" nárci karjaiba. altruizmust, önfeláldozást, megbocsátást kérsz - vajon te megbocsátanál annak, aki a személyiséged alajait igyekszik megmérgezni, hogy uralkodhasson feletted, hogy elvegye, amiért nem dolgozott meg és hogy élvezettel tunkolja a bizonytalanságod, fájdalmad minden cseppjét? bocsássunk meg a szatírnak, bocsássunk meg a pedofiloknak, a szélhámosoknak, hiszem "betegek"? NEM. Kerüljük el őket jó messzire.
Egybiént én sajnálom a nárcimat. Iszonyú magányos lehet és borzasztó bizonytalan. Főleg, hogy rájött egy pillanatra, hogy az.

mkuk 2014.05.25. 13:38:58

@Holle anyó:
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, sajnálom h így megszorongatott... De büszke akkor sem lennék rá.

mkuk 2014.05.25. 13:41:43

@sorskonyves:

Neked is csak azt tudom mondani, h a messzire elkeülés a helyes út. Egy beteg embert tovább rugdosni nem érdem, akármit tett is. Az êlet úgyis elbánik vele, mint ismeretes.

mkuk 2014.05.25. 13:46:04

Egyêbkênt tovabb utom a vasat, kozhely h az eroszak eroszakot szul, de sajnos a tarsadalmi/szocialis diszfunkciok nagy resze visszavezetheto erre. Legalabbis en igy latom. Nem kell mindenkinek jezus krisztus szerepet vallalnia, de megis milyen jo lenne, ha egy picit legalabb torekednenk erre. Esszeru keretek kozott termeszetesen.

arisztotela 2014.05.25. 13:46:29

@mkuk: tévedsz, nem bánik el vele senki, nincs ilyen. Ha szerencséje van, 100 évig is talál áldozatot, amúgy meg nem lehet elkerülni, ha úgy gondolja, el tud még vennei valamit, nem megy el. Jön és folytatja a dolgait. Nem ilyen egyszerű ez, ezért kell tudatosnak lenni. Legegyszerűbb mindent az áldozatra kenni.

Holle anyó 2014.05.25. 15:16:57

@mkuk: Ne szólj bele olyasmobe, amit nem látsz át! Igenis büszke vagyok arra, hogy ki tudtam szabadulni, meg tudtam menteni a gyerekeimet, sőt még az anyósomat-apósomat is, akik fizetik a CHF alapú hitelt, amit felvett arra a lakásra, amit visszaszereztem tőle a gyerekeimnek.
Ha egy hitellel terhelt ingatlanra valakivégrehajtási jogot jegyeztet be (munka nélkül élő emberrel ez sűrűn előfordulhat), akkor a bank azonnal felmondja a szerződést és egy összegben követeli a pénzét, ha nem adod, jön a végrehajtó.
Természetesen benne lakik a nárcim és a visszaszerzésnek köszönhetően benne is maradhat a gyerekeim lakásában, amíg fel nem dobja a bakancsot, mert ha a nevén maradt volna, már régen elvitte volna alóla a végrehajtó.

Egyébként is átlag kétévenként akasztott valami hatósági eljárást, pert, vagy egyéb ügyet a nyakunkba, igencsak észnél kellett lennem, hogy mindegyiket a javunkra döntsék el. Aranyos volt, amikor éjjel a falba verte a fejem, reggel 10-kor pedig - szemem alatt két lila véraláfutással - már képviselhettem házastársként a kedves férjemet a MABISZ ellen, mint jó feleség, mert ha elveszítem a pert, azt is nekem kellett volna kifizetnem a dög helyett a gyerekeim rovására.

Az utolsó - parkolási bírságos - pert tavaly februárban zártam le.

Egy nárcisztikus olyan elképesztő helyzeteket tud teremteni, amiből szinte lehetetlen kimászni.
Aki ezeket kibogozza és megoldja, az méltán lehet büszke magára.

Holle anyó 2014.05.25. 15:23:30

@DuBarry: Szerintem mkuk egyáltalán nem érti a nárcis postjaid mondanivalóját, csak beesett ide és tájékozódás nélkül azonnal véleményt formált, ahogyan az Magyarországon manapság egyéb ügyekben is szokás.

Holle anyó 2014.05.25. 15:32:50

@mkuk: Jó lenne, ha nem oktatnál ki másokat, felnőtt embereket(!!!) arról, hogy mi a helyes út.
Senkinek nem kívánok olyat, hogy legyen saját, külön bejáratú nárcija, de aki tudja, hogy milyen, az nem beszél ilyen zöldségeket, hogy mi a helyes út.
Kb. olyan, mintha egy bizonyos betegségre hajlamos embert oktatnál arról, hogy az elkerülés a helyes út, pusztán azért, mert neked nincs hajlamod ilyen betegségre.

Máskor tájékozódj, mielőtt ismeretlen embereket a neten felcsippentett témában kioktatsz!

mkuk 2014.05.25. 18:16:05

@Holle anyó:

Te sztem minden masodik embert narcisztikusnak nevezel. Kerdem en mi a francert kellett felcsinaltatnod magad egy ilyen emberrel? Miert nem hagytad ott az elso komolyabb balhenal??? Nem gondolkodtal, azert. Plusz felnott ember vagyok, es van annyi eszem h messzirol elkerulom az idegbeteg picsaskat, nemhogy h meg gyererket is csinaljak neki. Kellett a fasz a picsadba, azt jol beszoptad, ennyi.

mkuk 2014.05.25. 18:18:46

@Holle anyó: plusz nem kioktatlak te hugyagyu hanem elmondom a velemenyemet. Es nem rughozok azon h kinek mennyi kart okoztam, hanem probalom ravenni a tobbi embert h kevesebb kart okozzanask ergymasnak!!! Felnott ember letedre ezt nem fogod fel, talan nem danielle steelt kellett volna olvasnod...

mkuk 2014.05.25. 18:20:19

Mar ha olvastal is valaha valamit.

sorskonyves 2014.05.25. 18:37:34

@mkuk: az első kritikára örjöngő vadállat lett belőled. azt hiszem tudom, miért olyan fontos számodra, hogy a nárcisztikusokat eltévelyedett báránykaként fesd le :)
ezt ismerem, úgyhogy auf wiedernichtsehen...

mkuk 2014.05.25. 18:45:03

@Holle anyó: meg annyit, h tudd miert basztam az agyamat kurvara!

Minden ember ugyan olyan, azonos igenyekkel rendelkezunk, es vegeredmenyben a vilag es a taspasztaslatasin tesznek minket azza akive idovel valunk. Te siman mebelyegeztel egy embert, sok nevtelenul emberek ezreit. De az h esetleg a te agyad hol szunt meg mukodni, h esetleg! a te felelosseged hjol bujkalhat meg az fel se merul. Meglepo.... Lehet h nem ot kellett vbolna valasztanod mert nem volt veled boldog, lehet h tulsagosan is ragaszkodtal hozza a lila kodben, lehet csak nem vetted eszre h mennyire nem illetek ossze, ezt neked kene visszafejtened.
A gond az, h asmig valaki az alapveto eletigazsagokat, mondhatni bibliai alapteteleket kioktatasnak veszi es suket fulei meg se halljak, addig erre kibaszuottul nulla az esely.
Ferfikent tudom h nok milyen gusztustalanul passzivan agresszivak tudnak lenni, mint a mergeskigyok ugy lehet sokszor jellemezni oket. Es ezt a lelki terrort, sokan nem tudjak elviselni. Nem ismerleg, de amilyen stilusban rugoztok itt egy kodos ellensegkepet pocskondiazva, magatokros, sajat felelossegetekrol el sem gondolkodva, na ebbol nagyvonalakban le lehet vonni egy ket kovetkeztetest.
Es kurvara szomoru h ha valaki probal eroszaskmentes, bekes hozzaallasra buzditani, akkor te azt ugy latod h kioktat. Lehet soha senki nem mondta meg el neked ezeket a szavakat. Tudod ez is nasgy kulonbseg a no es a ferfi kozott, a baratnoid igazat foghnak neked adni mindenben, amig ott vagy, a ferfi meg a szermedbemondja oiszinten h mit gondol!!! Es ha a barinoid evekig tumpolnak hatulrol h igenis neked van igaszad, akkor fogsz egyx agressziv fasz alkesz mellett ebredni par ev mulva, mert nem lattad a fastolmaz erdot.

mkuk 2014.05.25. 18:47:24

@sorskonyves: valojaban a posztok egy sora utan orjongo vadallat lett belolm, csak azt te nem lattad. Es igen te "idetartozol" azert irtad most ezt, tamadni, magadat sajnaltatni azt tudsz, eszerveket felhozni azt nem.

mkuk 2014.05.25. 18:49:37

@sorskonyves: ja igen, pont errol szol itt az osszes poszt, aki nem ert egyet velem, vagy csunyasn nez rasm az narcisztikus, itt biztos mindenki diplomas tapasztalt pszichologus, mert a diagnozist az hamar fel tudjatok allitani, az mierteket meg nem kell feszegetni, meg ha leirjask neked h el tudd olvasni....

sorskonyves 2014.05.25. 18:55:21

@mkuk: egyre biztosabb vagyok a dolgomban.

mkuk 2014.05.25. 18:56:40

Plusz meg annyit h ha nekem barmi bajom volt egy baratnommel, elmondtasm neki es ha nem valtozott a dolog kenytelen voltam otthagyni. Ha nekik volt bajuk meghallgattam oket, es megprobaltam valtoztatni, ha nem ment tisztelettel bucsuztam toluk el. Volt olyan baratnom, aki ugyan szakitott velem, de konkretan odaallt elem es, most jol figyelj: MEGKOSZONTE, h a nehezsegek ellenere miolyen tisztelettel bantam vele, h megmuatattam neki h ember modjara is lehet egyuttelni meg a legnagyobb viharok idejen is....
Erre varrjal gombot! Az emberek 90%-a sotetsegben el, veletek az elen, en csak naivan probaltam egy kis fenyt hozni el eletedbe, h Gondolkodj, h Tiszteld a masikat es h fektess le Erkolcsi alapokat, es ne az eroszak uralja az eleted has egy mod van ra

mkuk 2014.05.25. 19:03:40

@sorskonyves: a te életed, azt csinalsz vele amit akarsz, de csak azert nasrcisztikusnak belyegezni engem mert felemelem a hangomat... Hat baszdmeg erre baszdmeg csak baszdmeg azt tudom baszdmeg mondani baszdmeg, h akkor baszdmeg szopjatok baszdmeg egymas faszat baszdmeg eletetek vegeig baszdmeg. Sirjatok egymas vallan h a gonosz ferfiak h kihasznalnak titeket.
Barmikor lehetne ezen valtoztatni, rajtatok mulik, ez a szep az eletben, aki nem suket az meghallja!

Ps. Azert is rohadtideges vagyok, metz csak tabletem van es kurvara idegesitzo ezen irni, de te ezt is elhelyezed a magad gyartotta ellensegkep moge...

mkuk 2014.05.25. 19:16:32

@sorskonyves: egyebirant meglepo h az elso pillanatban nem dobtad fel a "stilus maga az ember" kozhelyet, nem veletlen mert nagyon rajta vagy a narcikon, ezert belyegeztel egybol annak, nem kell ehhez pszichologusnak lenni...
Es errol a kozhelyrol meg annyit h sokszor ez kurvara nem igaz, minden ember mas vermerseklettel rendelkezik, a halveruek, a szembol hatbakeselo emberek amiota vilag a vilag szopstjak a heves kollegakat.
Szoval akkor meg annyit, h ha nem a stilus akkor mi?? Hat a tartalom, a mondanivalo. En ha durvan fejeztem is ki magam az eroszakmentessegre buztitom az internet ezen sotet bugyrainak lakoit.
Ezzel szemben csak probald meg tartalmilag osszegezni a narci posztok barmelyiket! Segitek:
1, narcik vannak, sokan
2, alapvetoen elcseszett emberek, gonoszak
3, sokat bantottask engem
4, a bosszu megoldas, jogos es joleso erzes
5, xy is narcisztikus
Narcisztikuson kivul mas terminust nem kell ismerni, sot minden haboru es fanatikus eszme ezen alapul, a zsidouldozestol, a kereszteshaborukon at a rasszizmusig!!!

Gondolkodjatok el mar azon h mivel szennyezitek az internetet, az rendben van h ezeket a nyers gondolatokat egymas kozott a delutasni tea mellett porgetitek, minden emver ezt csinalja, de innen tovabb kene lepni, ezert volt tobbek kozott halas az egyik volt bnom, felfogta h egy dolog valami kimondani de ez onnmagaban nem er semmit, ez az elso lepes, asmit minden esetben egy eloremutato megoldaskereses kell h kovessen...

mkuk 2014.05.25. 19:21:46

De itt csak egymas egoinak patyolgatasa zajlik, ha valaki idejon es mas velemenyen van akkor AZONNAL boszorkanyt kialtanak... Tisztelet a kivetelnek, meg a posztiro volt eddig a legnormalisabb..

Szoval tessek szepen az egokat felretenni, mert vegtere is szerintetek en jokedvemben toltom itt a fel delutant? Szted azert irogatok mar orak ota h beledkossek???

cicómicó 2014.05.25. 21:28:18

@mkuk: A stílusod kicsit talán nyers, de én szeretek más aspektusok alapján írt kommenteket olvasni. Alapvetően én férfi párti vagyok, sokkal nehezebben tudják kifejezni magukat,de ha igen, őszintébbek és kevésbé manipulatívak mint a nők. Szép estét!

Holle anyó 2014.05.25. 21:58:13

@sorskonyves: Helyes! :))))))
Ezt az őrjöngést, mindenki hibás csak én nem típusúvinnyogást 16 évig hallgattam. :))))))
Tipikus! :)))))
Nem etetem a trollt! :))))

pszichorendeles.blog.hu/2014/04/07/a_trollkodas_pszichologiaja

Holle anyó 2014.05.25. 22:01:43

@mkuk: Szoval tessek szepen az egokat felretenni, .....

Mi van????? :)))))) Ki nem szarja le, hogy mire szólítasz fel? Ki a fene vagy te, hogy megmondd, ki mit tegyen félre???? :)))))))

cicómicó 2014.05.25. 22:10:25

@Holle anyó: Jó a linked. Okos írás. :)

mkuk 2014.05.25. 22:44:47

@cicómicó: köszi, ez jol esett☺ nekem ennyi eleg, nem akarom megvaltani az egesz vilagot, orulok h legalabb egy ember nem rug belem ha maskepp latom a dolgokat! Peace!

P.S: csukd be füled, mert megint anyazni fogok egy sort

mkuk 2014.05.25. 22:53:57

@Holle anyó: mi az h orjonges? Mi az h mindenkinhibas, es mi az h csak en nem, te szanalomtomeg ebbol egyik sem igaz!
Kiteszem a lelkem h a te begyoposodott korcs lenyed eselyt kapjon arra h mas nezopontba helyezze magat es ezzel elejet vegyem a veget nem ero sirankozo iromanyok folytatasat es h talan egy napon felfogd h mirol beszelek
DE mar latom h te kis mimoza lelked gorcsosen rafeszul a multra ismet! Pont az ellenkezojet akartam ezzel elerni, de hatalmas tevedes voltbazt hinni h van kiut onnan ahol most te vagy.
EN VAGYOK ALEGNAGYOBB TROLL, IGEN! Jol latod en vagyok az aki tukrot tart a torz keped ele! Ha felfogtad volna h mit akarok mondani, akkor megkoszonned h faradzok etted te szerencsetlen.
Errol ennyit, merulj szepen el a frusztraciodba, belyegezz meg mindenkit aki szerint utolag vihogni masokon es orulni a nyomoruknak fasza dolog!!! Gratulalok neked! Kellemes mocskolodast, add vissza mindenkinek ami faj, tina turnertol kezdve a balfasz ferjedig! Bravo!

mkuk 2014.05.25. 23:02:45

@cicómicó:
Amugy a legtobb normalis no ferfiparti... Ettol meg az emberek 70%-a kobunko, a ferfiakkal az elen. De en ugy vagyok vele h inkabb ussenek arcon, es mondjak a szemembe, mint h a hatam mogott, evek multan is rajtam csamcsogjanak mint valami hienak. De ugye ha a hienanak beszolsz akkor rogton te vagy a "troll" es harman fognak nekedugrani, masok irkaival tamadnak, sajat gondolatuk nincsen, nezzuk csak vissza h en hany sort irtam es o hany sort volt hajlando valaszolni, es ha azt vesszuk szazalekosan 90%-ban csak elkuld a faszba vagy a serelmeit sorolja, nalam pedig ugyan a faszba elkuldes ugyanugy megvan de joval tobb az eszerv es tapasztalat. Nem kell matematikusnak lenni h kiszamoljuk melyikunk probal a megoldas fele evickelni, es melyikunk tocsog a verben. Ez van, nem lehet mindenki erzelmileg fejlett...

mkuk 2014.05.25. 23:05:26

Gyakorlatilag lenarcisztikus trollozott egy narcisztikus troll☺ lol igen ritka jelenseg, nem mondom, hamarosan energiavampirra avanzsalnak, az lesz csak a tutisag!

arisztotela 2014.05.25. 23:59:47

@mkuk: képzeld, Sorskönyves leszbi, és csaja van, így nem is férfigyűlölő.
Viszont egyetlen jellemzője sem áll rád a nárcizmusnak. Tökéletesen érzelmekből gondolkodsz, zéró manipuláció, csak a kontrollálatlan véleménynyilvánítás, ez sem túl kellemes, de nem nárcizmus.
A kommentelőkről meg lehet lezizzenni!

Stangli 2014.05.26. 08:46:24

@mkuk: Szívesen magyarázkodnék, hogy miért is vagyok, igen is büszke magamra, de ebben a kocsma stílusban nem vagyok hajlandó. Szeretem az orális szexet, de a jóból is megárt a sok.. :) De lényegében én is a padlóról, darabokra hullva álltam fel.
De egyébként az 1-es pont is beigazolódik lassan, tehát nincs szükség bosszúra.

mkuk 2014.05.26. 14:15:42

@DuBarry: csaja van, ezert nem ferfigyulolo☺ ennek freudi elszolas illata van, vagyis vicces.

Viszon igen jol latod, en valojaban 90%-ban erzelmek alapjan reagalok, vegre valaki a felszin mogi is belat picit, viszon ugyanakkor racionalus, gondolkodo ember vagyok es ezert megertem h miert irtad h zizzenjek le a temarol... Nem akarok en bantani senkit csak a gyulolkodestol mindig ideges leszek. Errol jut eszembe egy vicc: Nem vagyok ideges tipus, csak ha felidegesitenek☺

mkuk 2014.05.26. 14:20:17

@Stangli: a kocsma stilust is kivaltotta valami... Mind1 maradjunk az egyes pont mellett abban meg egyet ertunk, de a velemenyemet tovabbra is fenntartom, h nem egeszseges utolag savazni meg akkor se ha neked volt igazad. Szemelyesen a barataidnak nyilvan barmit el lehet panaszolni, de az interneten ha ilyenet irnak sztem az sok szempontbol karos, meg ha valakinek jogos serelmei okan jol is esik.
Persze a facebook es kontrolalatlan informacioaramlas koraban eleve felesleges volt felhuznom magam rajta

arisztotela 2014.05.26. 14:30:42

@mkuk: figyelj, ez olyan, hogy értsd: valaki eszeveszetten átkúrja a fejed, ilyenkor nem azt érzed, hogy szegény, neki is sok a baja, hanem az, hogy rohadjon meg ott, ahol van:).
De mivel már hetedhét országon is túl van, nem tudod tőle visszavenni, amit elvitt, ettől hangyányit ideges vagy. Annyi igazad van, hogy nem mindenki nárcisztikus, aki kibasz veled, sokféle ember van, ez csak az egyik típus. Nárcisztikus nem egyenlő a gecivel. Írtam posztot a normálisabb nárcikról is. De mivel tettetnek ügyesen, jó, ha felismeri őket az ember a saját védelmében. Úgy fogd fel, hogy ezen a blogon lakatot árulok a nyaralódhoz, hogy ne tudjon bemenni a tolvaj. Nem tolvajkergetés folyik, az amúgyis reménytelen (ahogy a betörőket sem szokták elkapni, legjobb esetben két év múlva leültetik őket kiflilopásért).
Kell erről beszélni, hogy az ember tudja, miben van. Az, hogy a nárcik partnerei rinyálósok, az egybeesés: ez a két típus vonzódik egymáshoz, ennyi. Anyó amúgy nem rinyálós, ő a maga módján megoldotta a dolgot, de attól még lehet dühös, mint mindenki, akit átdobtak a palánkon. Mondhatod, hogy miért hagyta, de általában azért, mert az emberek nem rögtön a legrosszabbat feltételezik a többiről. te se tedd azt.

mkuk 2014.05.26. 15:38:27

Ok, igyekszem atertekelni a dolgokat es talan beleolvasok a tobbi iromyba is, viszont akkor se art ha valaki mas megkozelitesbol mutatja be amit olvas! Most legalabb azzal szembesultetek h valakinek valamiert nem szimpi amit lat. Ebbol mindket fel tanulhat valamit, en ugy gondolom.
Addig is "genyamentes" szep napot☺

arisztotela 2014.05.26. 15:47:03

@mkuk: na ez már kiindulási helyzet. Vernyákolni egyébként, hogy milyen szemét valaki sokkal egészségesebb egy blogon, mint barátoknak esetleg az exnek, aki pont nem foglalkozik vele, tehát lehet egy szelep is. De ez egy blog, akinek nem tetszik, menjen egy másikra, nem közszolgálat vagyok, ezt már sokszor hangsúlyoztam, tényleg csatornát kell váltani. Én sem megyek olyan blogra, ami nem tetszik, de nem is ekézem, mert minek.

Emma Paula Keresztanyuja 2016.01.17. 00:34:50

@Holle anyó: csak annyit, h egy normál férj, és normál anyós mellett lehet h a Diana se lett volna olyan szerencsétlen búval baszarintott, hanem egy boldog, gyerekeiért rajongó talán kicsit érzékeny, ámde összességében okés nő

Eralevelek 2018.07.01. 21:27:56

Nem kell bosszut allni lekell jonni rola az jobban zavarja ha letiltod mindenhonnan es nemtud figyelgetni teged eggyel kevesebb figyelem ez a szar neki amugy meg csak gondolj bele a kovetkezo kapcsolata se fog mukodni keptelen szeretni es ez atjon egyik szarbol a masikba ez egy szerencsetlen flotas

bandité 2024.01.24. 20:46:50

Szia, nagyon régen jártam már itt és látom a blogok is régiek.
A nárcisztikus pszichopata emberek legyőzése érdekelne, ha vanegyáltalán esély rá.
süti beállítások módosítása