Na jó, én sem tudom a tutit, nyilván nem nő vissza erdő a fejedre ezektől sem, de teljesen véletlenül futottam ezekbe a napokban, gondoltam, leírom, hátha valaki kopaszodik.

Az elsőt a már említett Szendi Gábor írja le könyvében, szerinte a Nizoral és a T-Gel samponok naponta használva, és felhabosítva pár percig hajon hagyva megállítják a hajhullást, sőt valamelyest sűrűsödik is tőlük, ami gyér.

A másodikat a már szintén emlegetett David Wolfe hirdeti: a kakaócserje kérgét jéghideg vízbe kell áztatni, amely ezúton gyantát ereszt, és ez az, ami elmulasztja a hajhullást. Hát erre egyetlen bizonyíték lehet: neki van sok haja, pedig elmúlt negyven.

A harmadik pedig a Latisse, azaz a Lumigan glaukóma szemcsepp, amiről írtam pár poszttal korábban. Ez a legígéretesebb. Ami a szempillát növeszti, az akár a hajat is.

Van egy plusz ötlet is: sokan Pueraria Mirificát szednek kopaszodás visszafordítására, ami ösztrogénre hasonlító vegyületével lefoglalja azokat a tesztoszteron receptorokat, amelyekhez a dihidrotesztoszteron kötődik.

Csak ez sajnos libidóvesztést, rosszabb esetben nőiesedő melleket produkálhat. Tudjuk, a kasztráltak sem kopaszodtak.

Lehet választani.

Kakaócserjét nem tudok a közelben.

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr624324951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arisztotela 2012.03.19. 15:45:57

@pobeda: a tesztoszteronod átváltozik dihidrotesztoszteronná, az a baj. Vagy ezt kell megakadályoznod, vagy a tesztoszteront csökkenteni:).

Scala 2012.04.15. 15:59:51

Igen, ezért nem hullik a haj terhesség alatt, vagy sokkal kevesebbet, mert lecsökken a tesztoszteron szint. Úgyhogy abban a fitoösztrogénes dologban van valami, de a mellékhatások is szükségszerűek, ami azt illeti...
süti beállítások módosítása