6 faroknövelő módszer

 2010.04.06. 00:15

 

Ne részletezzük, mekkora a normális farokméret, és azt se, hogy szükség van-e nagyobbra. Olyan lenne ez, mint egy nőnek elmagyarázni, hogy nem kövér, ha annak érzi magát. Aki nagyobb péniszt akar, azt úgysem lehet erről lebeszélni. Lássuk, milyen sötét a kép faroknövelés fronton. Több forrásból szedtem össze ezeket, ezért nem hivatkozom, de annyit elárulok, a melegek szájtjain vannak a legkorrektebb leírások.

A mítikus fasznövelő eljárások a következők:

1. Tabletták. Ott vannak a neten mindenhol, forgalmazóik állítják, működbek. A szekeptikusok viszont azt hangsúlyozzák, a faroknövelés tablettával pont olyan abszurd ötlet, mint mondjuk az orrhosszabbítás lenne. Miféle hatóanyag az, amely éppen odairányítható, és éppen vastagít és hosszabbít, amennyire kell. Ezek a gyógyszerek mindenféle misztikus gyógynövényeket, kínai csodafüveket és mágikus proteineket tartalmaznak állítólag, van amelyik hosszabbít, a másik vastagít az ígéret szerint. Egy kaliforniai kutatás kimutatta, hogy mindenféle káros anyagokat is tartalmaznak a neten árult pirulák, így inkább ártanak, mint használnak.

 2. Krémek. Ezek legalább pont oda kenhetők, ahol a növekedés elvárt: a farokra. Viszont a véráramba kerülve a hatóanyagok hamar elvándorolnak onnan, így nemigen használhatók. Voltak próbálkozások, hogy a Viagra helyett helyileg alkalmazható erekciót elősegítő krémet kísérletezzenek ki, ám ez sem sikerült, mivel ugyanúgy szétterjedt a szerbezetben, mint a kék tabletta, annak minden veszélyes mellékhatásával. Ha erekciót sem lehet krémmel garantálni, növekedést pláne nem.

3. Műtét. Egyrészt elvágják a ligamentumot, ami tartja, így hosszabb rész látszik ki utána a fütykösből. Ám ez az erektált farok méretén mit sem változtat, akkor meg minek. Zsírtranszferrel, golyócskák vagy implantátum beültetéssel is nagyobbítható a pénisz. Mindezek funkcionális problémákhoz (soha többé nem működik), deformálódáshoz vezetnek a legtöbb esetben.

4. Pumpa, gyűrű, vákumos módszer. Pont akkora abszurdum mind, mint a vákumos mellnagyobbítás. Roncsolhatja az idegeket, a bőrt, és nem nagyobbít. A gyűrű igen, addig, amíg elszorítja a péniszt, és az megduzzad. Azután visszanyeri eredeti méretét.

5. Jelquing, nyújtás, péniszsúlyok. Egész durva gyakorlatok és nyújtómódszerek keringenek a neten. Állítólag belső vérzéseket, idegroncsolást, -elhalást okozhatnak, ráadásul a péniszguruk szerint a végtelenségig kell gyötörni a cuccost pár centiért. A Jelquinget állítólag a régi arabok találták fel, de ennek semmi nyoma sehol.  A Jelquing leegyszerűsítve: a félig erektált péniszbe be kell szorítani egyik kézzel a vért, hogy ne térhessen vissza a testbe, és a másik kézzel határozottan húzogatni kell a fütyköst. Nem túl agresszívan, de nem is macskajancsi módjára. Akit érdekel, már úgyis rákeresett, de ez növeli bizonyíthatóan a cuccost, viszont rémes még nézni is szegényt, hogy néz ki közben.

6. A Wikipédián van egy jó ötlet: a borotvált farok nagyobbnak látszik.

http://skepbitch.files.wordpress.com/2008/05/penis-enlargement-by-virgiliu-narcis.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr871897702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2010.04.06. 13:27:30

fúú, ezt én is kipróbálom!

Niurka_törölt 2010.04.06. 14:58:33

@Rocko-: Kommenteltem a blogodon, láttad?

Niurka_törölt 2010.04.06. 14:59:20

Olyan partnert kell választani, akivel megfelelően illeszkedik, akkor nem lesz se kicsi, se nagy.

cicómicó 2010.04.06. 20:58:22

Ehhez nem tudok mit kommentálni.

Rocko- 2010.04.06. 21:21:38

@DuBarry: de csak is a képen láthatót!

@Niurka: az nem (csak) az én blogom, de láttam, igen.

Scala 2010.04.07. 09:56:39

@Niurka: Erről van szó. Teljesen relatív a téma. Szerintem igen is van 'túl nagy' kategória.

Scala 2010.04.08. 11:36:28

@Niurka: Bezony. Azért olyan is van.
@LeBelle beautifulmen.blog.hu: Brutális. :-D

Niurka_törölt 2010.04.08. 18:42:16

@DuBarry: Csak a férfiak mondják, hogy a méret nem számít. Ahogy a szegények mondják, hogy a pénz nem boldogít, illetve, hogy nem a ruha teszi az embert.

Scala 2010.04.08. 22:45:20

@Niurka: Hm. Éles meglátás. Tetszik. :-)
süti beállítások módosítása