http://www.topnews.in/light/files/noami-c.jpgMiodrag Meidina sofőr jelentette fel Naomit, amiért a modell rátámadt. Igaz, utólag visszavett a sofőr, mondván, inkább csak veszekedtek, mintsem súlyosan bántalmazta volna őt Campbell. Mindenesetre, ez már a tizedik ilyen ügye a sztárnak, és egyszer még a pszichiáterét is megkarmolta. Így nem lesz könnyű dühfüggését kezeltetni, mert ki vállalna ilyen agresszív pácienst.

Címkék: naomi

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr601810756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicómicó 2010.03.05. 13:54:56

Persze, azért vonta vissza a feljelentést, mert fizettek neki, hogy inkább ne tegye.
A rövid kleopátra haj is milyen jól állt neki. És ahogy csillog a fekete haja. Szép. Nekem csak a haja meg a teste tetszett.
Én is fejjel a falnak típus vagyok, de azért másokat megütni.. Nos, erre még legrosszabb napjaimon sem gondolok.

Scala 2010.03.05. 17:41:52

Bírom ezt a csajt, fene se érti miért ilyen hisztis.
A pszichiátert megkarmolni nagyon gáz dolog, akkor inkább hagyja ott. .-D

pobeda 2010.03.05. 19:14:06

A bírók elég türelmesek vele,mint visszaeső már nagyon rá kellene hatni valami komolyabb büntetéssel.

Scala 2010.03.05. 21:41:07

@pobeda: Előbb-utóbb úgy jár, mint Kiefer Sutherland...

Scala 2010.03.06. 00:59:30

OFF: nem találom hol írtunk a légzésről, elmaradásomat pótolom; elsősorban cicómicónak szól:
from Váradi Tibor: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai -
"Alaplégzések (légzőgyakorlatok):Az integrális légzés - A harmadik alaplégzés, hívják ritmikus lgzésnek vagy négyütemű légzésnek is. Az átlagember légzése kétütemű, belégzésből és kilégzésből áll. Van egy kis szünet a ki- és belégzés között, de ez olyan rövid, hogy szinte elhanyagolható. Ezzel szemben, amikor az ember magzati állapotban van, s mg után ais egy ideig, négyütemű légzéssel lélegzik. A kétütemű légzés az állatvilágra jellemző, a négyütemű az emberi lét jellegzetessége. A magzati létben ez még megvan, és utána, mint sok egyéb pozitív folyamat ez is eltűnik, tönkremegy, és a négyütemű légzés kétüteműv degenerálódik. A négyütemű légzést hívják négyzetes, vagy négyszögletes légzésnek. Ez a légzés egy belégzésből, egy benntartásból, egy kilégzsből, és egy légzésszünetből, kinntartásból áll. Először érdemes háromütemű légzést gyakorolni, ami azt jelenti, hogy a belégzés után beiktat az ember egy szünetet, majd kilélegzik, de aztán egyből belélegzik. Utána rá lehet térni a négyütemű légzésre.
Ez a légzés lenne természetes az ember számára. A természetben majdnem minden négyütemű. (...) Gyakorlásánál fokozatosan kell az egyes fázisok hosszúságát növelni. Fontos a fokozatosság, különben légszomj alakul ki, és meghiúsul a gyakorlat. Egy-két hetente lehet továbblépni (...) A döbbenetes az, hogy ha így lélegzik az ember, a két légzéssel sokkal több oxigént és energiát vesz föl, mint a tizenhat felületes, kapkodó, gyors légzéssel. (...) Erre is vonatkoziki, hogy a legjobb reggel gyakorolni.

cicómicó 2010.03.06. 08:34:48

@Scala: Köszönöm az infokat. A múltkori értetlenkedésem is az volt, hogy a magzat (tehát mikor még az anya méhében van) hogyan lélegzik?
Ezek szerint így. :)

cicómicó 2010.03.06. 08:39:40

DuBarrynak: Nem kukacoskodás, meg lehet, hogy nincs igazam, de (mivel naponta kattintok ide :)) sokadjára látom a bejegyzés címét. A "támadt" nekem bántja a szemem. A "támadott" lehet, hogy jobb lenne.

Scala 2010.03.06. 17:21:07

@cicómicó: Szivi.
Beírtam hosszan a szépségbakis storymat is, ugyanakkor hajnalban, és elszállt a net. :-((( Olyannyira,, hogy nem is tudtam újra felcsatlakozni... Nincs erőm újra. :-(((

arisztotela 2010.03.06. 17:47:47

@cicómicó: először úgy írtam, hogy támadott, de hülyén hangzott leírva, de valszeg igazad lehet.
süti beállítások módosítása