Johnny Depp
Jon Bon JoviNem is lehet észrevenni, hol nyúltak ezekhez az arcokhoz, csak az nyilvánvaló, hogy ha valakin nem látszik, hogy eltelt az életéből húsz-harminc év, akkor vele történt valami.

Brooke Shields arcán azért látszik, hogy kisebb lett az orra, és a felső szemhéja feszesebb, mint tizenéves korában, de ráncfelvarrást csak sejteni lehet.

Johnny Depp lehet, hogy csak egy kis botoxszal él, de valamivel biztos, mert 45 évesen ránctalan. Arca férfias maradt, így a esetében ráncfelvarrás nem valószínű, hogy történt.

Bon Jovi az egyetlen, aki talán nem is plasztikáztatott, maximum egy kis lézer látta az arcát, ma is nagyon jóképű férfi.

Meryl Streep biztosan kés alá feküdt, de nem feltünő az eredmény, éppen csak kicsit húzták hátra az arcát.

Bo Dereken látszik a facelift, de mázlija van, annyira szép a szeme meg a szája, hogy még úgy is jól néz ki, hogy kifeszítették az arcát.

Meryl Streep
Brooke Shields

Bo Derek

Címkék: plasztika derek bo streep meryl

A bejegyzés trackback címe:

https://chezdubarry.blog.hu/api/trackback/id/tr561618194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása